Филми Драми

Потомците | The Descendants (2011)

Добави коментар

В „Потомците“ Мат Кинг (Джордж Клуни), съпруг и баща на две дъщери, трябва да преосмисли миналото си и да начертае план за бъдещето на семейството, след като жена му претърпява инцидент край бреговете на родния им Хавай.

В „Потомците“ Мат Кинг (Джордж Клуни), съпруг и баща на две дъщери, трябва да преосмисли миналото си и да начертае план за бъдещето на семейството, след като жена му претърпява инцидент край бреговете на родния им Хавай. Мат започва бавно и неловко да се сближава с двете си отчуждени деца – десетгодишната преждевременно помъдряла Скоти (Амара Милър) и 17-годишната бунтарка Александра (Шайлийн Уудли), докато едновременно с това трябва да вземе и важно решение дали да продаде семейната земя. Семейство Кинг притежава някои от последните късчета девствени тропически плажове, които са наследени по линия на местни аристократи и мисионери.

Когата Александра прави сензационното разкритие, че майка ѝ е била във вихъра на любовна афера по време на инцидента, Мат трябва да погледне с нови очи на живота си и на наследството си в една седмица на мигновени решения. Изненадващо натовареният с грижите за момичетата Мат се заема да търси и любовника на жена си. Пътят му е осеян с абсурдно смешни, проблемни и трансцедентални сблъсъци, които ще го накарат да осъзнае как може да възкреси живота си и този на семейството му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Потомците