Романтични

Един ден в рая

CBS Drama • От 0/5

Един ден в рая / Un Día en el Paraiso (A Day in Heaven)

 

Един ден в рая

В модна дискотека на морски курорт, пълнa с известни модели, изпълнители и спортисти, Рой (Гилермо Франсела) и Бренда (Арачели Гонсалес) се запознават една вечер по време на парти.

Рой е опитен фотограф, а Бренда е международен топмодел.

След като преживяват сладката любов от пръв поглед, идва денят, в който двамата трябва да се завърнат у дома от почивката, което предизвиква едно емоционално сбогуване. Те си обещават да поддържат връзка и да си гостуват, когато пристигнат в Буенос Айрес.


Но се оказва, че Рой и Бренда са скрили истинската си самоличност. Всъщност Рой е Рейналдо и съвсем не е професионален фотограф, както е обяснил на Бренда, за да я съблазни. Той е безработен.

 

Истинското име на Бренда е Тати и въпреки че се стреми да стане модел, тя познава света на модата само от списанията. И двамата са се насладили на тази измислена любовна авантюра, но знаят, че не могат да се срещнат отново и да разкрият истинското си аз.

Един ден в рая

С течение на времето всеки от тях продължава обичайния си живот, а Тати дори приема предложението за брак от своята детска любов.

 

Но дали тя ще забрави срещата си с Рой?

Дали съдбата ще ги събере отново?

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Един ден в рая (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg