Романтични

Другата Аржентина

0/5

Imagining Argentina, Испания,САЩ, Великобритания 2003

Романтична драма


107 минути


Световна премиера: 12 септември 2003

Режисьор:
Кристофър Хемптън

В ролите: Антонио Бандерас, Ема Томпсън, Ирен Есколар, Фернандо ТиелвеАдаптация по романа на Лорънс Тортън, „Другата Аржентина“ проследява живота на театралният директор Карлос Руеда /Антонио Бандерас/ и съпругата му, журналистката Сесилия.

Годината е 1970, гражданската война в Аржентина е в разгара си, а случаите на отвличания на дисиденти се срещат все по-често. Когато един ден Карлос се връща в къщи и заварва дома си празен, за него няма съмнение, че Сесилия е отвлечена от военната хунта в резултат на опозиционните й статии в местния вестник.

В опити да открие любимата си, Карлос се среща с други хора, чийто близки са изчезнали и с изненада установява, че е способен да получава информация за това, каква е съдбата на изчезналите им роднини. Без да има представа как се случва, Карлос започва да вижда в миналото и бъдещето.

Парадоксално, но единствения човек, за чието местонахождение не получава информация е собствената му съпруга макар, че може да почувства къде е била. Но винаги, когато отиде на мястото се оказва, че тя вече не е там. А междувременно Сесилия планира опасен план за бягство...

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Другата Аржентина (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg