Драми

Есенен валс

CBS Drama • От 0/5

28 март, събота, 20:30
    
Есенен валсКогато една вечер в нощен клуб привлекателният Максим танцува с Маша – младо момиче от провинцията, всички смятат, че те ще бъдат прекрасна двойка.

Този танц силно впечатлява Максим и той е сигурен, че ще се срещнат отново. Късметът му се усмихва и това става още на следващия ден, когато Маша посещава агенцията за подбор на персонал на Максим, търсейки работа.

Естествено Максим предлага работа на Маша и след няколко месеца започва да се влюбва в нея. Но точно, когато има намерение да й предложи брак, тя внезапно и необяснимо изчезва. След отчаяно търсене Максим я открива в родния й град. Оказва се, че там тя има съпруг Евгений и пет годишна дъщеря. Маша разказва на Максим, че въпреки обичта си към него, дъщеря й е сериозно болна и лечението, от което се нуждае, може да получи единствено в Америка, и тя няма друг избор освен да замине. Максим става подозрителен и иска второ мнение от свой приятел лекар, който установява, че заболяването е изфабрикувана лъжа от страна на Евгений. След като истината излиза наяве и Евгений е разобличен, Маша и Максим са свободни да се оженят и да започнат нов живот заедно.

Режисьор: Олег Филипенко

В главните роли: Сергей Горобченко, Агния Дитковските, Олег
Гушчин, Наталия Рогоза, Василий Фролов, Рима Зюбина, Александър Кобзар

Година на производство: 2008

 

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Есенен валс (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg