Драми

Здравейте

CBS Drama • От 0/5

Събирайки багажа на съпруга си, Ана открива бележка от любовницата му и ключове в джоба на якето му. Тя е съкрушена, защото до този момент са живяли много щастливо с Олег.14 март 2009, събота, 20:30

Събирайки багажа на съпруга си, Ана открива бележка от любовницата му и ключове в джоба на якето му. Тя е съкрушена, защото до този момент са живели много щастливо с Олег. И така Ана решава да го проследи, като го намира на летището с млада жена и нейното дете.

Но докато се прибира обратно у дома в дълбоко отчаяние, Ана среща стар приятел – преди 17 години тя отворила сърцето си за него, но скоро след това той изчезнал от града и напуснал живота й. Разчустван от спомените си, Андрей се опитва да поднови връзката си с Ана.

Междувременно Олег, който всъщност само помагал на непознатата жена на летището, но наистина се срещал с любовницата си в Москва, решава да сложи край на любовната си афера и да се завърне при семейството си. Ана се подготвя да се срещне с Андрей.

ЗдравейтеНо той изчезва отново, а тя дори не стига до мястото на срещата. Скоро, макар и застрашен, бракът на Ана и Олег е възстановен. Но какви са ключовете и бележката в джоба на Олег? Отговорът е невероятно прост!


Режисьор: Владимир Крайнев
В главните роли: Татяна Колганова, Владимир Шевелков, Анатолий Лобоцки, Людмила Немшилова-Баркова, Юрий Мажуга
Година на производство: 2007

Още за Здравейте

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Здравейте (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg