Мнения за: History

Мнения за:
History

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. Към пълния текст

4 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Fats

Fats25.08.2011, 11:05:02 ч.

Доста интересни филми, но понягога повторенията дразнят. Най-досадни са някакви "Камиони по леда" и "Животът след хората", едни и същи серии да базкрай, по 5-6 пъти на ден. Но най-неприятното е изключително ниското ниво на превода, правен сякаш с Гугъл преводач. Ако е от живи преводачи, то те се отличават с изключително ниска обща култура и липса на елементарно грамотност. Невежеството е на невероятно високо ниво що се касае до имената на исторически личности, събития или определени предмети. Техническото изпълнение на субтитрите е на крайно ниско ниво - сменят се много бързо, на моменти въобще липсват. А сякаш този, който ги е правил не познава латинската азбука и римските цифри, което обезобразява превода на моменти. Недопустимо е един добър канал да бъде компрометиран от небрежните нашенски подизпълнители. Много ми е интересно коя е фирмата, която върши всички тези безумия.

Отговори на Fats

Димитър Павлов

Димитър Павлов09.02.2011, 19:40:08 ч.

Много харесвам този канал и редовно го гледам, но има предавания с невъзможно грешна граматика в субтитрите.Грозно и дразнещо е.А и не отговаря на имиджа на такъв канал.

Отговори на Димитър Павлов

dani

dani12.10.2010, 11:38:18 ч.

даите пове4е време на субтитрите, трудно се 4ете а какво остава и да гледаш, все пак е TV

Отговори на dani

kjk

kjk08.03.2010, 23:01:58 ч.

Това е един от най-яките канали въобще! Заедно с NG r Discovery!

Отговори на kjk

Добави коментар »

Коментари за "History"
Страница 1 от 1 • Коментари 4

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg