Коментари за
Професионални готвачи с впечатляващи биографии влизат в Hell’s Kitchen България
Готвачи в ресторанти със звезди Мишлен, собственици на заведения за хранене, главни готвачи, помощници в кухни и майстори сладкари превземат ефира на NOVA от 27 февруари в Hell’s Kitchen България
от Александър Стефанов • 21.03.2019
от Александър Стефанов • 21.03.2019
Да помолим,Продуцента г-н Вандов,да вземе и да се организира за това предаване,как, какво, защо се снима и за какво се процеса,на работа и искането на Главния Готвач:Ще КАЖА САМО ЕДНО:ТОВА Е ПРОФЕСИЯ, ЖИВОТ,ЦЕННОСТНА СИСТЕМА,СЪРЦЕ!!!. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА:ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА ЗНАЕТЕ, КАКВО,И КОЛКО СТРУВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА СЕ ИЗГРАДИ, КАТО ГОТВАЧ!!! ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА.....
от Александър Стефанов • 21.03.2019
alexanderstefanov82@gmail.com
Опровержение, дискусия и още нещо...!пиши само,ако знаеш какво става!
Опровержение, дискусия и още нещо...!пиши само,ако знаеш какво става!
от Отново от мен • 21.03.2019
Бе хора,мене не ме свърта на едно място.А ИМАМ ВЪПРОС:КАК,НА ЕДИН ГОТВАЧ КАТО МУ КАЖЕШ ОСНОВНОТО,ТОЙ БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ И ГАРНИТУРАТА! АДЖЕБА ЗАЩО НЕ ЗНАЕТЕ ГАРНИТУРИТЕ????? НАИСТИНА НЯМАМ ОБЯСНЕНИЕ,ЗА ТАЗИ извратения!
Та да си дойдем на думата: Въпрос на Интереси.ВИЕ НЕ ТЪРСИТЕ ГОТВАЧИ, ТЪРСИТЕ КЛОУНИ,НА КОИТО ДА СЕ СМЕ Е ЦЯЛАТА СТРАНА!. ТОВА НЕ Е Реалитито,за което може да се включат и наистина хора които знаят нещата, както трябва!. Поредната ЛЪЖА ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ,ВЪВ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР.P.S:Вие участници,сте кръгли нули!.За нищо не ставате!Сменете професията!.