Преминете към основното съдържание

Коментари за
"Директно" с Карбовски


"Директно" с Карбовски

Към текста

Директни въпроси, директни отговори, необичайни събеседници, директни включвания от всички точки на България и света. Това е концепцията, която стои в основата на "Директно"

пино четов

от пино четов • 23.06.2013

Жалко за територията на която живеем.Държава няма.Жалко и за хората(хиляди) които протестират.Узря времето(народа също) да се гласува под натиск и окупация на Народното събрание(съжалявам ,че го пиша с Главна буква) само ЕДНО:НЯМА ДАВНОСТ ЗА МРЪСНИТЕ ПАРИ Алинея 1-Изготвят се списъците на КУКЛОВОДИТЕ (не са повече от 100) срок X-2 месеца 2 Обезпечават се 3000 бг самураи за залавяне и прочистване и 2000 за блокиране на границата ал3 Намереното*доброзорлем* в хазната ал4 Съсдаване на* Комитет за държавен и народен контрол(за да не се повторят нещата) Другия вариант както е тръгнало след 3,4 години ще станем Сомалия на Европа с 2 000 000 душици с тенденция към намаляне Това се вижда напоследък по медиите не е моя идея:(четете Босия,проф. Ставрев и мн други) БОГ ДА ЗАПАЗИ ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ(Държава няма да има)

Евгени

от Евгени • 15.01.2011

Карбовски,заради подлагари като теб страда целия български народ. Госпожа Патрашкова, стоеше много по-високо от теб и те навря под бюрото,където ти емястото. Ти си срам за българската журналистика!

Наталия

от Наталия • 15.01.2011

Отвратителен си Карбовски,по-голям лизач не съм виждала.А на Бойко и подобните си обърни дебелия .... и си свали панталоните защото иначе много щи те заболи.... Такива журналисти(лизачи) нямат място в Нова телевизия!

"Директно" с Карбовски Как ще коментирате това?
"Директно" с Карбовски
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.