Актуално В програмата

Звездата от „Касъл“ Нейтън Филиън в премиерния хитов сериал „Новобранецът“

Добави коментар

Звездата от „Касъл“ и любимец на публиката Нейтън Филиън се завръща на екран в още по-завладяваща роля.

Хитовият криминален сериал „Новобранецът“, номиниран за престижните телевизионни награди „Еми“, ще направи своята премиера в българския ефир на 14 юни по NOVA. Вдъхновената от истинска история поредица събира отново изпълнителния продуцент Алекси Хоули и актьорът с неустоим чар за първи път след „Касъл“. Този път Нейтън Филиън ще се превъплъти в авантюриста Джон Нолан, чийто живот се променя напълно след съдбовния му избор да стане полицай. Това го изправя пред редица опасни предизвикателства, но с решителността си и чувството си за хумор героят постига вдъхновяващ успех. Зрителите могат да проследят епизодите от екшън поредицата всяка сряда, четвъртък и петък от 21:00 ч.

Да започнеш отначало никак не е лесно, особено за Джон Нолан – 40-годишен мъж от малък град, който става свидетел на банков обир и това променя животът му из основи. Джон решава да преследва мечтата си да стане полицай не къде да е, а в бляскавия Лос Анджелис. Той е най-възрастният новак в полицейското управление в града на ангелите и някои от шефовете му го възприемат скептично като човек, който изживява криза на средната възраст. Ако Джон не успее да поддържа темпото на младите си колеги и престъпниците, той ще изложи на риск човешки животи, включително и своя собствен. Но ако съумее да използва житейския си опит и характера си в своя полза, успехът му е гарантиран.

„Новобранецът“ засяга универсалните теми за новото начало, трудните избори и смелостта да бъдеш себе си. Много скоро след излъчването му в САЩ е обявен за „най-търсеният нов сериал на ABC“. Сред големите му успехи е номинацията за изключителна координация на каскадите от телевизионните награди „Еми“. Режисьори на поредицата са Бил Ро и Майкъл Гои, а актьорският състав допълват Алиса Диаз, Ричард Т. Джоунс, Мелиса О'Нийл, Ерик Уинтър и други.

Ще може ли Джон да рестартира живота си, какви предизвикателства му предстоят и имат ли възраст мечтите? Гледайте в премиерния сериал „Новобранецът“ - от 14 юни, всяка сряда, четвъртък и петък от 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новобранецът

Какво е да си в ролята на 40 годишен новобранец в полицията - Нейтън Филиън пред AXN