Актуално В програмата

Зрителите избраха новото лице на MAD TV

Добави коментар

Рая Пеева е победителят в националния кастинг “MAD VJ Contest” от 7 Days MAX. Новата водеща стартира есента с предаването “FIRST”.

Приключи националната кампания за нов водещ на MAD TV “MAD VJ Contest” от 7 Days MAX. В продължение на два месеца, музикалният канал издирваше своето ново лице сред повече от четири хиляди кандидати и проведе кастинги в Благоевград, Пловдив и София. В последните 10 дни от конкурса, трима финалисти се бореха за спечелването на зрителската симпатия. Вота на публиката определи за победител Рая Пеева, която стартира през новия сезон в ефира на MAD TV със собствено предаване!

MAD TV - Рая Пеева

18-годишната Рая Пеева от София, е победителят в националния конкурс „MAD VJ Contest”, със съдействието на 7 Days Max. Русокосата красавица успя да пребори силната конкуренция в лицето на финалистите Николета Бонева и Кристиан Малинов, и спечели зрителската симпатия. Вота на публиката, между 17-28 юли, определи Рая за най-добрия нов MAD VJ. Рая ще бъде част от най-уникалния, модерен и креативен телевизионен екип, този на музикална телевизия MAD. Лично, програмният директор на музикалния канал Роро Кавалджиев, ще се заеме с подготовката на новото лице на MAD. През август, Рая ще се обучава в нюзрума на телевизията и ще усвоява тънкостите при работата пред камера. Като част от екипа на MAD, Рая ще има шанса да се срещне с най-големите музикални имена от българската и световна сцена.

От началото на новия сезон, Рая ще стартира в ефира на MAD TV, като водеща на седмичното предаване за нови музикални предложения - FIRST. Тя ще представя най-новите български и световни видеоклипове, влизащи в каталога на музикалната телевизия. Рая ще информира зрителите за най-горещите новини около изпълнителите и ще разкрива интересни моменти от заснемането на клиповете. Бъдете с Рая и предаването FIRST, от понеделник до петък (19:00-19:30), в събота от 10:30ч и неделя от 20:00ч.

Две седмици след финала на конкурса, MAD TV ще посвети цял уикенд на “MAD VJ Contest” от 7 Days MAX, в който всеки участник от кастингите ще има възможността да избере и лично да анонсира любимия си клип в ефира на музикалната телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рая Пеева

На 1-ви септември старира "First" с Рая Пеева

Рая Пеева