Актуално В програмата

Зрителите избраха новото лице на MAD TV

Добави коментар

Рая Пеева е победителят в националния кастинг “MAD VJ Contest” от 7 Days MAX. Новата водеща стартира есента с предаването “FIRST”.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Приключи националната кампания за нов водещ на MAD TV “MAD VJ Contest” от 7 Days MAX. В продължение на два месеца, музикалният канал издирваше своето ново лице сред повече от четири хиляди кандидати и проведе кастинги в Благоевград, Пловдив и София. В последните 10 дни от конкурса, трима финалисти се бореха за спечелването на зрителската симпатия. Вота на публиката определи за победител Рая Пеева, която стартира през новия сезон в ефира на MAD TV със собствено предаване!

MAD TV - Рая Пеева

18-годишната Рая Пеева от София, е победителят в националния конкурс „MAD VJ Contest”, със съдействието на 7 Days Max. Русокосата красавица успя да пребори силната конкуренция в лицето на финалистите Николета Бонева и Кристиан Малинов, и спечели зрителската симпатия. Вота на публиката, между 17-28 юли, определи Рая за най-добрия нов MAD VJ. Рая ще бъде част от най-уникалния, модерен и креативен телевизионен екип, този на музикална телевизия MAD. Лично, програмният директор на музикалния канал Роро Кавалджиев, ще се заеме с подготовката на новото лице на MAD. През август, Рая ще се обучава в нюзрума на телевизията и ще усвоява тънкостите при работата пред камера. Като част от екипа на MAD, Рая ще има шанса да се срещне с най-големите музикални имена от българската и световна сцена.

От началото на новия сезон, Рая ще стартира в ефира на MAD TV, като водеща на седмичното предаване за нови музикални предложения - FIRST. Тя ще представя най-новите български и световни видеоклипове, влизащи в каталога на музикалната телевизия. Рая ще информира зрителите за най-горещите новини около изпълнителите и ще разкрива интересни моменти от заснемането на клиповете. Бъдете с Рая и предаването FIRST, от понеделник до петък (19:00-19:30), в събота от 10:30ч и неделя от 20:00ч.

Две седмици след финала на конкурса, MAD TV ще посвети цял уикенд на “MAD VJ Contest” от 7 Days MAX, в който всеки участник от кастингите ще има възможността да избере и лично да анонсира любимия си клип в ефира на музикалната телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рая Пеева

На 1-ви септември старира "First" с Рая Пеева

Рая Пеева