Актуално В програмата

На 1-ви септември старира "First" с Рая Пеева

Добави коментар

MAD TV стартира предаването “FIRST” с новa водещa и подкрепата на 7 Days MAX.

На 1 септември, победителката в националния кастинг “MAD VJ Contest” от 7 Days MAX - Рая Пеевa, ще направи своя дебют в ефира на MAD TV. Новото лице на най-свежия музикален канал, ще поеме седмичното предаване за нови музикални предложения – “FIRST”, с подкрепата на 7 Days MAX. Рая ще представя най-новите български и световни видеоклипове, влизащи в каталога на MAD TV. Водещата ще информира зрителите за най-горещите новини около изпълнителите и ще разкрива интересни моменти от заснемането на клиповете.

През август, Рая се обучаваше в нюзрума на телевизията, подготвяше сценарии и записваше емисии на предаването Soo Noow с глас зад кадър. Две седмици преди старта на “FIRST” от 7 Days MAX, Рая започна усвояването на аутокю и работа пред камера. Като част от най-модерния и креативен екип на MAD, Рая ще има шанса да се срещне с най-големите музикални имена от българската и световна сцена. “FIRST” от 7 Days MAX ще се превърне в място за премиерите на новите български и чуждестранни клипове, презентация на албуми и новите имена на световната музикална сцена.

Рая Пеевa - MAD TV

Бъдете с Рая и предаването “FIRST” от 7 Days MAX, от понеделник до петък (19:00-19:30), в събота от 11:30ч и неделя от 20:00ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рая Пеева

Рая Пеева

Зрителите избраха новото лице на MAD TV