Сериали Теленовели

Златната клетка / Bicak Sirti

Добави коментар

Златната клетка / Bicak Sirti : Али е прекарал последните 10 години от живота си в затвора, несправедливо обвинен в убийството на бременната си съпруга...
Bicak Sirti / Knife Edge (Турция)

семейна драма

Режисьор: Селим Деримдалер
В ролите: Фикрет Кюшкан, Неджат Ишлер, Мелиса Сьозен, Мехмет Гюнсюр, Вилдан Атасевер


Али е прекарал последните 10 години от живота си в затвора, несправедливо обвинен в убийството на бременната си съпруга.
Орхан е аристократ, наследник на Отоманска династия. Той е изключително горд от своя произход и семейство. По непочтен начин се е сдобил със син, но с течение на времето е убедил себе си, че Мурад е негова кръв.

Нисан е млада аристократка, която никога не се е влюбвала и винаги е живяла в златна клетка. Тя е отдала цялата си енергия и любов на единствения си син.
Сестрата на Али – Гюнеш, има една-единствена цел в живота си – да освободи брат си от затвора и преследва тази мечта по-силно отколкото да живее собствения си живот.

Мехмет е най-младият и бунтовен наследник на Отоманската династия.

Златната клетка / Bicak Sirti


От една страна, наследниците на великата династия се борят за оцеляване, но не им дава мира фактът, че вече са изгубили своето величие, а животът им е обречен на забвение.

Животът на всички тези хора се пресича по необикновен и странен начин. Въпреки че се опитват, те никога няма да бъдат способни да разчупят тази връзка.

Сериалът ще стартира с два епизода на 31 май от 20:00 часа. Поредицата ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 21:00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златната клетка

Музикалното шоу на bTV "Гласът на България" - най-гледано