Актуално В програмата

Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“ 7

Добави коментар

След повече от три месеци лишения, тежък труд, емоционални турбуленции и драматични битки на Арената, само две жени и двама мъже от общо 22-ма участници си извоюваха място на финала на седмия сезон на „Фермата: Време за пробуждане“.

Водачката на високопланински камион Живка Ролева, собственичката на салон за красота Мартина Чанева, актьорът Кирил Михов и бизнесменът Пламен Пеев заслужено стигнаха до последната права и ще се борят за титлата и наградата от 100 000 лева на 18 декември по bTV от 20.00 ч. Зрителите ще имат възможността да проследят развръзката и онлайн, в 360-градусов стрийм.

Текст от potv.bg

Победителят ще бъде определен от сбора на три компонента: предстоящите битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат представители от всички сезони на предаването и зрителския вот. Линиите са гласуване вече са отворени. За Пламен може да се гласува на кратък номер 1633, за Кирил – на 1634, за Живка – на 1635 и за Мартина – на 1636.

Текст от potv.bg

Последната седмица от „Фермата“ донесе бурни преживявания на участниците - някои от тях се сбогуваха със свито сърце с предаването, а други, щастливи, тържествуваха като финалисти. Стефан Григоров, който беше един от най-балансираните и аналитични мъже в стопанството, преживя загуба на Арената от актьора Кирил Михов и напусна риалитито. Въпреки че поведе при преминаването през трасе с препятствия и висенето на греда, IT предприемачът не успя да запази преднината си. Съперникът му обърна играта като демонстрира по-голяма бързина и сръчност при сеченето на талпи, рязането на дъски и пренасянето на вода с менци, спечели двубоя и се класира на финала.

Текст от potv.bg

Последният женски елиминационен дуел също разби надеждите на една от участничките да стигне до последната права. Трансформационният лидер Ваня Павлова, която отстрани четири свои съпернички в хода на предаването, на свой ред беше победена от собственичката на салон за красота Мартина Чанева. Макар и ветеран на Арената, тя се представи по-слабо в битките за сила и издръжливост, а конкурентката й триумфира и се присъедини към другите трима финалисти Живка, Кирил и Пламен.

Текст от potv.bg

Верни на посланието на седмия сезон на предаването „Време за пробуждане“, отпадналите участници загърбиха различията си, обединиха се и заедно влязоха в стопанството, за да сложат финалните щрихи на благородната си мисия - възстановяването на тънещия в забрава манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума. Благодарение на огромните усилия на всеки един от тях светата обител възкръсна за нов живот и вече е готова да посрещне както монасите, така и миряните.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“