Актуално В програмата

Започват кастингите за новия сезон на „Гласът на България”

Добави коментар

Певците ще бъдат прослушвани от педагози в София, Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив

Най-успешното музикално шоу у нас „Гласът на България” стартира кастинги в големите български градове, за да открие новите вокални таланти. След огромния успех на последния сезон на шоуто, хиляди фенове вече са се записали за участие. Търсенето на уникални по рода си гласове продължава с кастинги по места в най-големите градове на България, където кандидатите ще бъдат прослушвани от музикални педагози и продуцентския екип на предаването.

 

Добави описание


София ще открие и закрие серията от кастинги, като прослушванията в столицата са определени за 3, 4 и 11 ноември в "Студио 5", НДК, вх. А3. Екипът на „Гласът на България” ще търси уникални гласове във Варна и Бургас на 6 ноември в хотел „Аква” в съответния град. За 8 ноември са насрочени предварителните кастинги в Пловдив и Велико Търново, които ще се проведат съответно в „Дом на културата Борис Христов” и хотел „Меридиан Болярски". Началният час за всички прослушвания е 9.00 ч. Подробна информация за датите и местата са обявени на официалния сайт на шоуто www.glasat.btv.bg и на официалната фейсбук страница.

 

Добави описание

„Останахме силно впечатлени от вокалните качества на кандидатите досега. Ще бъде изключително трудно да подберем най-добрите, тъй като 90% от хората са страхотно талантливи и интересни”, сподели Ангелина Белчева, Мениджър „Локални продукции” в bTV и продуцент на четвъртия и петия сезон на шоуто. 

Добави описание

 

И тази година екипът на предаването ще търси на място както солови изпълнители,  така и дуети и трио формации, като целта е да се намерят не просто кандидати за слава и изключителни гласове, а характерни типажи с потенциал и мотивация да завладеят сцената и стигнат до върха.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor