Актуално Други

Започва записването за кастингите за сезон 9 на “Гласът на България” по bTV

Добави коментар

Точно месец след грандиозния финал на изключителния осми сезон на „Гласът на България“ по bTV, започва записването за кастингите за следващото издание.

Музикалното шоу се впуска в търсенето на нови вокални таланти за сезон 2022, а всеки желаещ да се запише може вече да го направи онлайн на glasat.btv.bg/casting.

Задължително условие за кандидатите е да са на възраст над 16 години. За да заявят своето желание за участие в девети сезон на шоуто, те трябва да попълнят формата за кандидатстване на glasat.btv.bg/casting и да прикачат запис на свое видео и/или аудио изпълнение. Одобрените кандидати ще имат шанса да работят и да се учат от едни от най-големите музикални звезди у нас и да бъдат на една сцена с някои от най-добрите музиканти на България. Наградата от 50 хиляди лева и титлата “Гласът на България“ за 2022 г. очакват своя притежател, а първата стъпка към тях е една - кастингите на glasat.btv.bg.

„Гласът на България“ сбъдва мечти, а емоцията е неописуема“, споделя Петя Панева - победителката в осмото издание на формата.

Тя съветва всеки, който обича музиката, да бъде смел и да следва сърцето си, воден от любовта си към нея и да не пропуска възможността да участва в това невероятно изживяване.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Петя Панева е големият победител в осмия сезон на “Гласът на България”

Големият финал на осмия сезон на “Гласът на България” е тази неделя

Вижте кои са 6-мата финалисти в осмия сезон на „Гласът на България“,

Първите в историята на „Гласът на България“ крос битки на живо превземат ефира

Предстои най-трудният етап в "Гласът на България - нокаутите!