Актуално Други

Хейли Стайнфелд ще бъде Кейт Бишоп в Hawkeye

Добави коментар

Нови снимки от снимачната площадка на Hawkeye потвърждават участието на Хейли Стайнфелд в ролята на Кейт Бишъп.

Тече заснемането на дългоочаквания телевизионен сериал „Hawkeye“ на Disney+, като снимки от снимачната площадка потвърждават, че Хейли Стайнфелд ще влезе в ролята на Кейт Бишоп.

23-годишната актриса се присъединява към Джеръми Ренър, който играе Клинт Бартън, известен още като Hawkeye, във вселената на Марвел.

Споделна в Twitter от @CreamOrScream е поредица от изображения от снимачната площадка на Hawkeye, включващи както Ренър като Клинт, така и Стайнфелд като Кейт. Двамата снимат в метростанция. Вижте снимките по-долу:

Текст от potv.bg

Въпреки че не са разкрити официални подробности за сюжета, смята се, че сериалът ще се фокусира върху това как Клинт Бартън обучава Кейт Бишоп да поеме ролята на Hawkeye.

Текст от potv.bg

Кейт Бишъп прави своя дебют в комиксите на Марвел в Young Avengers # 1 през 2005, поемайки ролята на Hawkeye в 12-ия брой на същата поредицата. Бишоп е дъщеря на богат бизнесмен, който има сенчест бизнес. След като бъде нападната, тя е обучена да се защитава, в случай че някой я нападне отново. Когато Клинт Бартън е смятан за мъртъв, тя поема ролята на Hawkeye. Клинт и Кейт обединяват сили в комикса Hawkeye на Давид Аджа и Мат Фракиън, за който се смята, , че е основният източник на вдъхновение за сериала.

Hawkeye е един от шестте нови сериали за супергерои във вселената на Марвел, които ще излязат в Disney+, вероятно по някое време следващата година. Другите са “WandaVision”, “The Falcon and the Winter Soldier”, “Локи”, “What If...?” И “Ms. Marvel”.

Текст от potv.bg

Хейли Стайнфелд е актриса и певица. Нейния първи актьорски успех е в роля на Мати Рос в драматичния уестърн Непреклонните. Тя е известна на публиката с ролите си в “Играта на Ендър”, “Ромео и Жулиета”, “The Edge of Seventeen” и “Перфектният ритъм”. През 2018, Стайнфелд изигра ролята на Чарли Уотсън в екшън филма „Бъмбълби“, а през 2019 оглави комедийната драма за Емили Дикинсън - “Дикинсън” за Apple TV+.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Hawkeye , Disney + , Дисни+

Фийби Динивър няма да се върне за третия сезон на Бриджъртън

“Пърси Джаксън и боговете на Олимп” намери своите Зевс и Посейдон

HBO Max спира "Клюкарката" след два сезона

Mayor Of Kingstown – Втори сезон наличен от 30-и януари, само в SkyShowtime

Оригинален комедиен сериал Funny Woman от 10 февруари в Skyshowtime