Актуално В програмата

„X Factor” за първи път в България през есента по Нова ТВ

Добави коментар

„X Factor”, най-големият и успешен риалити формат за неоткрити музикални таланти, ще реализира своя първи сезон в България тази есен по Нова ТВ.
„X Factor”„X Factor”, най-големият и успешен риалити формат за неоткрити музикални таланти, ще реализира своя първи сезон в България тази есен по Нова ТВ. Съвсем скоро телевизията ще обяви условията за участие в кастингите за родните претенденти за слава.

Премиерата на обичаното от милиони зрители по света шоу е през 2004 г. във Великобритания, а след това се налага в редица други държави.Най-успешни са изданията на формата в Дания, Холандия и Италия, както и в Испания, Гърция, Португалия, Индия и др. Шестият сезон на “X Factor” на Острова е привлякло внушителните 200 000 кандидати и е било гледано от близо 20 млн. зрители, достигайки 63,2 процента пазарен дял.

Зрителите на първото българско издание на „X Factor” ще станат свидетели на прослушванията на кандидатите, както и на още две допълнителни селекции на участниците. Втората от тях ще се проведе в домовете на съдиите – членове на журито. Кулминацията на риалити формата ще бъдат изпълненията на живо.

„X Factor”


Уникална особеност на „X Factor” е, че съдиите са натоварени с изключително голяма отговорност.
Освен да работят в екип с останалите членове на журито, те ще изпълняват ролята и на ментори, всеки от които индивидуално ще отговаря за отделна категория изпълнители. По този начин, на карта ще бъде заложен не само талантът на участниците, но и репутацията на оценяващите.

По време на живите изпълнения зрителите ще имат възможност да гласуват с  позитивен вот за своите фаворити, а шоуто ще напускат събралите най-малко гласове. Във финалния етап остават две или три изпълнения, харесали се най-много на аудиторията.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor