Актуално В програмата

„X Factor” превърна Варна в истинска музикална столица

Добави коментар

Стотици желаещи да участват в най-известното музикално шоу „X Factor” превърнаха морската столица днес и в столица на горещи музикални емоции.
„X Factor”  във  Варна Стотици желаещи да участват в най-известното музикално шоу „X Factor” превърнаха морската столица днес и в столица на горещи музикални емоции. С атрактивни сценични костюми, музикални инструменти и сериозно подкрепление, кандидатите за слава бяха готови не само да пеят, но също така да рецитират и да танцуват, за да впечатлят екипа на предаването.

Най-възрастният участник беше англичанинът Майкъл Бонд, който е на 66 години и живее в Добрич, а най-младият участник – Божана Георгиева на 12 години. Сред кандидатите беше и самоопределилата се за българската Шакира Невяна Панайотова, която впечатли присъстващите с атрактивния си тоалет. Песни на Барбара Стейзънд, Селин Дион, Нели Рангелова, Whitesnake и Роби Уилямс бяха само част от музикалния репертоар, който участниците бяха подготвили.

„X Factor”  във  Варна

Варна е рекордьор по най-много вокални групи и дуети, явили се на кастинги досега. Един от тях е и дуетът на брат и сестра, които пеят заедно от най-ранна детска възраст. Два от най-популярните модели на бански костюми също бяха сред кандидатите да станат звезди в „X Factor”. В предварителен разговор те признаха, че са големи фенки и на водещия Део, който допълнително покачи градусите, подгрявайки явилите се за кастинга варненци.  

Повечето от тях бяха категорични, че носят X Factor в себе си и най-важното е „да не се притесняват”, а още по време на загрявките стана ясно, че сериозна част от тях притежават и завиден музикален талант.

 Специален гост на кастингите на „X Factor” във Варна беше и Милен Цветков и неговият репортер Дани.

Специален гост на кастингите на „X Factor” във Варна беше и Милен Цветков и неговият репортер Дани.

Следващите кастинги ще бъдат, в София – 2 юли (зала „Фестивална”), Плевен – 9 юли (хотел „Балкан”), или Бургас – 16 юли (Бургаски свободен университет).

Всички, които искат и могат да пеят, но и са навършили 16 години, имат право да се явят на прослушванията. Уникалното на „X Factor” е че, това е единственото шоу, в което могат да се явят както солови певци, така и дуети или вокални групи. Също така, няма ограничения за жанра на изпълненията. Освен това, участниците няма да бъдат просто оценявани от т.нар. съдии, а ще се състезават заедно с тях. По време на шоуто те ще бъдат техни учители, ментори, а понякога и партньори. Във формата има много повече етапи и предизвикателства от всеки друг подобен. Изненадите винаги предстоят, а концертите на живо ще са много повече от всичко, правено до сега. Те ще са истински поп спектакли от световна величина.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor