Актуално В програмата

X Factor изправя кандидатите да пеят пред публика

Добави коментар

X Factor изправя кандидатите за слава пред звездно предизвикателство в следващия етап от шоуто
X Factor
X Factor изправя кандидатите за слава пред звездно предизвикателство в следващия етап от шоуто

Всички, преминали предварителните кастинги, ще се борят за място в предаването по време на прослушванията на живо – за първи път пред звездното жури и многобройна публика!

Сериозните изпитания за участниците в най-успешното музикално шоу “X Factor” продължават с пълна сила.
Талантите, подбрани след най-мащабните кастинги у нас, провели се в 7 български града, ще се изправят пред още по-голямото предизвикателство да пеят пред публика. Прослушванията на живо ще дадат шанс на претендентите за слава да направят своето първо и най-запомнящо се представяне пред четиримата съдии – Мария Илиева, Мага, Поли Генова и Васко Василев. “X Factor” е единственото музикално шоу, което поставя изпълнителите на истинска сцена пред ентусиазирана публика още в самото начало, за да изпитат несравнимото усещане да са под светлината на прожекторите. Регламентът на формата позволява на стотици талантливи изпълнители да се почувстват като истински музикални знаменитости, а публиката ще е главен участник в раждането на една нова звезда, а защо не и легенда.

X Factor


Прослушванията започват във Варна - от 26 до 28 юли във “Фестивален комплекс” и продължават в София - от 2 до 4 и от 6 до 8 август в зала „Фестивална” от 10.00 ч. На този етап от състезанието съдийският квартет ще има тежката и отговорна задача да определи кои участници притежават така желания “X Factor” и кои от тях ще продължат напред в шоуто.

Любимците на българската публика Мария Илиева, Васко Василев и Поли Генова и създателят на някои от най-големите хитове в родната музика – Мага, призовават всички желаещи да дойдат на концертите и да подкрепят своя фаворит. Участниците се нуждаят от тяхната помощ и бурни аплодисменти, за да продължат напред в класирането. Всички гости на прослушванията могат да очакват едно незабравимо музикално изживяване, изпълнено с положителни емоции и страхотни награди.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor