Актуално Други

Втория сезон на "Домът на дракона" ще излезе през юни

Добави коментар

Драконите се завръщат: "Домът на дракона" се готви за епично лятно завръщане през юни.

Ръководителят на отдела за стрийминг и игри на Уорнър Брадърс Дискавъри Джей Би Перет разкри месеца на стартиране на втория сезон на "Игра на тронове" по време на интервю на конференцията за технологии, медии и телекомуникации на банката "Морган Стенли" в понеделник. Той не уточни точната дата.

Новината идва, след като шефът на отдела за съдържание на HBO и Max Кейси Блойс съобщи, че новите епизоди на предисторията на "Игра на тронове" ще бъдат излъчени през лятото по време на пресконференция през ноември 2023 г.

Всичко, което знаем за втория сезон на "Домът на дракона"

Вижте повече

Всичко, което знаем за втория сезон на "Домът на дракона"

Сериалът "Домът на дракона" ще се върне с още повече екшън, драма и дракони през лятото на 2024. Ето всичко, което знаем за втория сезон на...

Вторият сезон на "Домът на дракона" ще започне там, където свърши първият, а Седемте кралства ще бъдат потопени в опустошителна гражданска война между рода Таргариен. Ренира Таргариен, законната наследница на престола, е твърдо решена да се бори за наследството си, но срещу нея се изправя полубратът ѝ Егон Таргариен. Войната ще се води с дракони, мечове и политически маневри и ще има опустошително въздействие върху живота на всички във Вестерос.

Базиран на книгата "Огън и кръв" на автора на "Игра на тронове" Джордж Р.Р. Мартин, "Домът на дракона" се развива близо 200 години преди събитията в "Игра на тронове" и около 100 години след като Таргариените обединяват Седемте кралства.

Предстоящия сезон на "Домът на дракона" ще бъде малко по-сбит и ще се състои от осем епизода. Това е с два епизода по-малко в сравнение с първия сезон.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX , Домът на дракона , Домът на дракона , House of the Dragon

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има