Актуално Други

Всички филми на Warner Bros за 2021 ще излязат едновременно по кината и HBO Max

1 коментар

Бихте ли платили 25 лева, за да гледате кино филми у дома? Warner Bros. ще пусне всичките си филми за 2021, включително „Дюн“, „Матрицата 4“ и „Отрядът самоубийци“, в стрийминг улугата HBO Max в същия ден като кината в САЩ.

Дюн

Дюн

HBO Max обяви, че всичките 17 филма на Warner Bros. през 2021 ще бъдат пуснати в услугата същия ден като в кината. Филмите ще могат да се гледат от всички абонати на HBO Max без допълнително заплащане. Те ще бъдат достъпни в стрийминг услугата за един месец. Планът е този експеримент да се проведе за една година.

Заглавията понастоящем включват: „The Little Things“, „Judas and the Black Messiah“, „Том и Джери“, „Годзила срещу Конг“, „Mortal Kombat“, „Those Who Wish Me Dead“, „Заклинанието 3“, ”Във висините”, “Космически забивки 2”, “Отрядът самоубийци”, "Reminiscence", “Malignant”, “Дюн”, “The Many Saints of Newark”, “King Richard”, “Cry Macho” и “Матрицата 4”. Всички филми ще бъдат пуснати в HBO Max в 4K Ultra HD и HDR. В България тези филми вероятно ще излязат по кината.

„Живеем в безпрецедентно време, което призовава за креативни решения, включително тази нова инициатива за Warner Bros. Pictures Group“, каза изпълнителният директор на Warner Bros Ан Сарноф. „Никой не иска филмите да се върнат на големия екран повече от нас. Знаем, че новото съдържание е жизнено важно за кината, но трябва да балансираме това с реалността, че повечето кина в САЩ вероятно ще работят с намален капацитет през 2021 г. "

HBO Max струва на американците по 14.99 долара (24,12 лева) на месец или 69.99 долара (112,49 лева) на година. Стрийминг услугата все още не е достъпна никъде другаде.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: HBO MAX , Стрийминг

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон