Предавания Туристически

Вкусните пътешествия на Рейчъл Рей

Добави коментар

Откъде можете да си вземете пресни стриди в ранните часове на деня в Бостън? Гуруто на пътешествията Рейчъл Рей идва на помощ с хитри и полезни съвети и тайни за пътуванията, които ще превърнат следващата ви почивка в изключително вкусно и достъпно пиршество.

Вкусните пътешествия на Рейчъл РейОткъде можете да си вземете бургер за долар в Ню Йорк? Или пресни стриди в ранните часове на деня в Бостън?

Гуруто на пътешествията Рейчъл Рей идва на помощ с хитри и полезни съвети и тайни за пътуванията, които ще превърнат следващата ви почивка в изключително вкусно и достъпно пиршество. От най-добрия магазин за сладолед до идеалното място за пикник, Рейчъл споделя ценни съвети от всички краища на света. Скачайте на борда, за да се насладите на няколко апетитни пътешествия!

Рейчъл е родена в семейство на гастрономи. Тя е работила в хранителния отдел на известния американски универсален магазин „Мейсис”, преди да започне да управлява една от най-популярните хранителни вериги в Ню Йорк. От много години насам Рейчъл успешно води кулинарни предавания с нейния собствен, индивидуален стил.

Вкусните пътешествия на Рейчъл Рей

 

Всеки вторник, двойни епизоди, 21:10
(Повторение, всяка събота, 17:15)

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вкусните пътешествия на Рейчъл Рей

ТЕМАТИЧЕН УИКЕНД: Довиждане, лято!