Предавания Туристически

Четири посоки

Добави коментар

„Четири посоки” е най-новото туристическо предаване на „Нова телевизия”. Продуцент и водещ е Антония Точева. Тя ще отвежда зрителите до познати и непознати места, всяка събота от 11:30 ч.
Продуцент и водещ е Антония Точева„Четири посоки” е най-новото туристическо предаване на „Нова телевизия”. Продуцент и водещ е Антония Точева. Тя ще отвежда зрителите до познати и непознати места, всяка събота от 11:30 ч.

„Четири посоки” е напълно нов формат
- без суха статистика и фактология, а само полезна информация, която интересува всеки турист. „Няма да спестим на зрителя нищо. Ще показваме нещата такива, каквито са в действителност. Целта ни е туристите да видят истинския облик на дестинациите, които мислят да посетят,” твърди екипът.

Самата Антония казва, че въпреки дългогодишният си опит като пътешественик, за нея е истинско предизвикателство да реализира това предаване по „Нова телевизия”. „Работя със съвършено нов екип, което помага на предаването да бъде различно за националния ефир”, казва тя.

„Четири посоки” Екипът на „Четири посоки” разчита много на контакта с местното население и българските екскурзоводи в чужбина. „Те ни помагат да усетим и покажем реалния облик на страната. Защото това, което пише в брошурите, не е онова, което ни очаква в действителност,” казва режисьорът Гергана Белинска.

„Четири посоки” е туристическо риалити за любознателните зрители, за онези които пътуват, за онези, които ще пътуват и за онези, които мечтаят да пътуват.

В края на всеки брой ще се дават важни и полезни препоръки за това какво ви е необходимо, за да се чувствате у дома си навсякъде по света.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Четири посоки , 4 посоки

„4 посоки” в Пукет, Тайланд! - 21 февруари, 12:30ч.

„Четири посоки” в Тайланд – 7 януари, събота, 12:30 ч.

„4 посоки” в Тайланд! - 31 януари, 12:30 ч.

24 януари, 12:30 ч. „4 посоки” във Виена!

„Четири посоки"- Зимна разходка из Златна Прага (2 част), събота, 11:30 ч.