Актуално В програмата

Ваня Стамболова влиза в битка на последния елиминационен дуел във „Фермата: Съединение“

Добави коментар

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова ще се бори за мястото си във „Фермата“ в неделя, точно седмица преди финала на шоуто по bTV.

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова ще се бори за мястото си във „Фермата“ тази неделя от 20 часа по bTV, точно седем дни преди финала на шоуто. Тя бе избрана за втори дуелист в последния елиминационен дуел за сезона от 43-годишната лесовъдка Милена Зарева. На церемония за избор на дуелисти в шоуто, Милена, за която това ще е първа битка на арената, обяви, че се е спряла на Ваня, тъй като и двете са спортистки.

 

Добави описание


Двете силни жени вече са имали възможността да се изправят една срещу друга в битките за определяне на фермер на седмицата, които досега приключваха с победа за Милена. Решена да стигне до финала, Ваня Стамболова обяви, че няма да допусне да бъде сразена отново и припомни, че вече има една победа на голямата арена – срещу учителката Нина от Лондон.

 

Добави описание

 

В последната седмица от четвърти сезон на шоуто на bTV водещият Андрей Арнаудов предложи да се включи в изпълнението на селскостопанските задължения и в рамките на 1 час да изпита на гърба си какво е ежедневието на фермерите. Участниците се възползваха от шанса да се пошегуват с Андрей, като му дадат най-мръсната работа – да почисти на кравите. Вместо с лопата обаче, Андрей трябваше да чисти с голи ръце, а след това и да издои кравите, да плете рогозки, да храни прасетата, да реже с трион и да цепи дърва.

 

Добави описание


Броени дни преди да станат ясни имената на четиримата финалисти във „Фермата: Съединение“, които на 16 декември, на живо по bTV, ще се борят за голямата награда от 100 000 лева, феновете на шоуто ще имат уникалната възможност да се срещнат с участниците и водещите. Настоящи и вече напуснали фермери от текущия сезон ще се съберат заедно извън пределите на стопанството, за да се запознаят лично с почитателите си. Срещата ще се състои в Sofiа Ring Mall, в събота, 8 декември, от 13.00 до 15.00 часа. В нея изключение ще се включат всички, които все още са част от надпреварата за голямата награда, както и всички отпаднали от шоуто фермери и популярни участници.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9