Актуално В програмата

Любовта надделява, въпреки всичко случващо се в Къщата

Добави коментар

Златка помоли за тест за бременност, цялата Къща в очакване на резултата.

Броени дни преди големия финал на Big Brother: Most Wanted в Къщата изненадите не спират, дори напротив- тепърва предстоят. Макар ежедневието на Съквартирантите да е съпровождано от кавги, спорове и скандали, които най-често са по вина на Никита, днес всички ще се борят за една обща кауза - да спечелят колкото се може повече време за разговори и приказки с най-близките си хора.

 

Добави описание


Разбира се, Big Brother е подготвил серия от изпитания, които трябва да бъдат посрещнати, преди да осигури връзка между Съквартирантите и външния свят. Всяко предизвикателство ще носи допълнителни минути за телефонен разговор, а колко точно - това ще зависи единствено от креативността и волята за успех на Съквартирантите.

 

Добави описание


За една двойка, обаче, която е потънала в своя собствен свят, има нещо, много по-важно, от която и да е мисия в Къщата. Още вчера Златка помоли Big Brother да ѝ осигури тест за бременност. Какво показа той и как се справиха като отбор Съквартирантите с една от последните си мисии в Къщата ще разберем довечера от 21:00 часа само в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала