Архив Big Brother

В Big Brother All Stars 2013 Джийсън и Пенка, обявява война на двете Златки

Добави коментар

Петък, 22 ноември 2013г. от 20:00 часа по Нова ТВ в Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще настъпят сериозни разделения, които ще прераснат във война между някои от Съквартирантите

Петък, 22 ноември 2013г. от 20:00 часа по Нова ТВ в Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще настъпят сериозни разделения, които ще прерастнат във война между някои от Съквартирантите. Вече оформилият се тандем между изпълнителят Джийсън Брад Люис и екс претендентката за мис Пенка, ще се изправи срещу Златка Райкова и Златка Димитрова.

Днес екстравангантният певец ще продължи да крие различни вещи на недолюбваната от него Райкова, а кулминацията ще дойде с пъклен план за осуетяване на съня на двете красавици.

Какъв номер ще измислят Джийсън и Пенка? Дали те ще бъдат обявени за злосторници или за Съквартирантите с най-голямо чувство за хумор, зрителите ще разберат тази вечер в ефира на Нова ТВ.

След първите Номинации спокойствието в Къщата е сериозно разклатено. Довечера Big Brother ще се постарае да възвърне доброто настроение на Съквартирантите, давайки им възможност да се сближат и опознаят. В новата седмична Мисия всяка една от звездите ще трябва да открие свой приятел в шоуто, научавайки, колкото е възможно повече за неговия живот.

Добави описание

Big Brother ще върне Съквартирантите в детските им години, предлагайки специално изработена люлка, на която да се позабавляват и да научат съкровените моменти на своя „най-добър приятел“.

Кои ще бъдат първите приятелски двойки и какви ще бъдат най-интересните задавани въпроси в Къщата, ще видим петък, 22 ноември 2013 точно в 20:00 часа в Big Brother All Stars 2013 по Нова ТВ.    
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала