Актуално Други

Turner ще прави сезон 3 на ”Невероятният свят на Гъмбол”

1 коментар

Turner Broadcasting одобри създаването на сезон 3 на поредицата "Невероятният свят на Гъмбол".
Turner Broadcasting одобри създаването на сезон 3 на поредицата "Невероятният свят на Гъмбол", творческият процес за който се извършва в европейското студио на Cartoon Network в Лондон.

Turner ще прави сезон 3 на ”Невероятният свят на Гъмбол”

Многократно награждаваната поредица вече е спечелила 15 престижни награди от създаването си през 2011, между които две награди БАФТА, три награди Kidscreen, две награди на Британската Анимация, една награда Ани, награда Prix Jeunesse Award и Annecy Cristal Award.

Освен признанията от професионалната общност Невероятният свят на Гъмбол вече има и много фенове. В САЩ премиерата на сезон 2 през август 2012 е първото по рейтинг предаване за деня сред момчетата между 2 и 11 години и 6 и 11 години.

"Невероятният свят на Гъмбол" ще продължи да използва комбинация от 2D и 3D компютърна анимация и реални декори. Творческият колектив на поредицата ще остане същият – създател Бен Бокелет, режисьор Мик Грейвс и изпълнителен продуцент Даниъл Ленърд. Третият сезон ще се състои от 40 епизода по 11 минути и ще се излъчи по Cartoon Network в над 160 държави по света.

"Невероятният свят на Гъмбол" п
роследява приключенията на 12-годишния Гъмбол и неговото семейство в странния и прекрасен град Елмор. Компания на главния герой правят неговите закачливи приятели от училище – тиранозавър, фъстъче и банан.

Даниъл Ленърд, вицепрезидентът на Turner Broadcasting, отговарящ за развититето на оригиналните продукции, сподели: " Много сме развълнувани да дадем зелена светлина на сезон 3 на  Невероятният свят на Гъмбол. Сезон 2 разви комедийната поредица визуално и искаме да видим докъде ще достигне  сезон 3. Това е и признание за невероятните таланти на Бен Бокелет, Мик Грейвс и на целия Гъмбол екип.”

Майкъл Карингтън, програмен директор, Turner Broadcasting допълни: "Невероятният свят на Гъмбол е невероятна поредица и ние много се радваме, че зрителите на Cartoon Network ще могат да гледат още от завладяващите истории. Горди сме, че първата анамация от европейското студио на Cartoon Network вече се нарежда до поредици, направени в САЩ, като Парк шоу и Време за приключения. Това е доказателство за талантливия екип, който стои зад Невероятният свят на Гъмбол.”

Телевизионният успех на "Невероятният свят на Гъмбол" се повтаря и в интернет пространството. Играта Suburban Karate Master, която е базирана на поредицата, е играна над 250 милиона пъти по целия свят. Видеоклип на героя Банана Джо в YouTube е гледан над 2.5 милиона пъти, а мобилно приложение за Android и iOS е свалено над 500,000 пъти.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Невероятният свят на Гъмбол