Актуално В програмата

Трудно изпитание тества състраданието на дамите в „Един за друг”

Добави коментар

Трудни решения ще трябва да взимат дамите в поредното екстремно предизвикателство в новия епизод на семейната надпревара „Един за друг“.

Успехът на изпитанието ще завиди от състраданието на нежните им половинки. Всичко това – без жените да знаят истинските условия на играта. Коя ще се прави най-успешно със задачата и ще успее да удвои залога на своя партньор, не пропускайте утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

След серия неуспехи в игрите с романтичното предаване миналата седмица се разделиха Галина и Владимир. Лидери в генералното класиране са Александрина и Феодор, а последни с най-малко средства в сметката си засега за Виктория и Явор. В предстоящата индивидуална игра дамите ще имат важна задача – да покажат колко добре познават половинките си и доколко са склонни да им спестят болката, дори с цената на загубен залог.

Всеки от кавалерите трябва да отговори на 12 въпроса, свързани с отношенията в една връзка, а техните половинки трябва да познаят какво са казали. Всичко това – докато мъжете карат колело. Дамите ще мислят, че трябва да дадат определен брой верни отговори, за да вземат залозите. Но всъщност това може да се случи по два начина. Първият – да отговорят на всички въпроси без грешка, а вторият – да спестят болката на мъжете си. Сбъркат ли, всеки път те ще бъдат изправяни неочаквани последствия. Прояви ли милост към партньора си повече пъти, отколкото към останалите, жената печели играта и удвоява залога.

Състрадателни ли са дамите? Ще се справят ли с изпитанието? Коя ще даде най-много правилни отговори? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Две двойки са застрашени от отпадане преди финала в “Един за друг”

Състезание по надяждане в новия епизод на “Един за друг”

Йоана и Румен направиха невъзможното в “Един за друг”

Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта

Перничаните Михаела и Венци оглавиха временното класиране в “Един за друг”