Архив VIP Brother

Тризначките Вяра, Надежда и Любов влизат в къщата на VIP Brother

Добави коментар

Двама участници ще напуснат VIP Brother в понеделник, а три нови звезди ще се присъединят към ВИП-овете.
Трите ще останат в шоуто и за All stars изданието

VIP Brother

Двама участници ще напуснат VIP Brother в понеделник, а три нови звезди ще се присъединят към ВИП-овете. Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които спечелиха третото издание на формата, ще бъдат гост участници във VIP Brother 2012. Те ще останат в Къщата и за следващия сезон на шоуто, който се очаква да започне в средата на месец ноември. Като гост звезди те няма да участват в надпреварата за паричната награда във VIP изданието.

VIP Brother

Междувременно, без да подозират за новите Съквартиранти, ВИП-овете усилено се подготвят за елиминациите в понеделник. Фънки, Николай, Багата и Криси Патрашкова ще се борят за положителния вот на зрителите, като за първи път двама от тях, събрали най-малко зрителски гласове, ще напуснат шоуто. Мисията на четиримата в “Училище за звезди” тази седмица е “Политически избори”.

VIP Brother

 

Виповете ще трябва да подготвят и осъществят истинска предизборна кампания, с която да убедят феновете си да гласуват за оставането им в шоуто. Фънки ще бъде Димитър Станишев, Кристина Патрашкова – Кристина Кунева, Николай – Николай Сидеров, а Багата ще влезе в ролята на Благой Борисов.

VIP Brother

Всеки един от тях вече направи агитационно обръщение към Съквратирантите и избра по един ръководител на политическия си щаб. Кристина Патрашкова ще работи с Мариана, Николай със Златка, Благой избра за свой помощник Юлиан, а Фънки предпочете за осъществи кампанията си сам.

Кандидатите вече изготвиха своите предизборни плакати, клипове и агитационни табла, а днес в Къщата е ден за размисъл.

VIP Brother

По време на живото предаване в понеделник, предизборният дебат в студиото на Ники Кънчев ще води Милен Цветков.

За да защитават номинираните, на живото предаване ще гостуват Джина Стоева, която ще агитира за Николай; Магърдич Халваджян ще се изказва в подкрепа на Фънки, Любен Дилов-син ще се бори за оставането на Криси Патрашкова, а Ваня Червенкова ще защитава Багата. В студиото на предаването, сред публиката ще присъства и приятелката на Багата – Любина.  

Как се представят ВИП-овете по време на кампаниите си ще коментира социологът Мира Радева.
...

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза