Актуално В програмата

Трима именици се състезават в "Аз обичам България" навръх Гергьовден

Добави коментар

Башар Рахал и Надя и Иван от "Не така, брат!" в оспорвана битка в най-родолюбивото предаване – утре от 21.00 ч. по NOVA

"Аз обичам България" посреща Гергьовден с истински празничен спектакъл – този петък от 21.00 ч. по NOVA. Трима именици ще се състезават в благородното съревнование, посветено на родината и обичания пролетен празник.

 

Добави описание


В строената за армейския парад рота на Андрей Слабаков позицията на втори капитан поема царят на комедията – актьорът Георги Мамалев. Вторият именик в отбора е чаровната създателка на "Пощенска кутия за приказки" – писателката Гери Турийска. Групата допълва звездата от уеб тийн сериала "Не така, брат!" синеокият Иван Тишев. Само преди седмици той се сгоди за приятелката си – певицата Надя Петрова, с която си партнират и в сериала. Точно тя ще защитава честта на младото поколение в отбора на Иван Ласкин. В деня преди парада на Българската армия в редиците на Ласкин застават също актьорът със сериозно присъствие в Холивуд и звезда на сцената на "Като две капки вода" Башар Рахал, както и моделът Гери Дончева, която също празнува имен ден.

 

Добави описание


С тези отбори битката преди Гергьовден обещава да е паметна. Бъдещите Иван и Надя Тишеви ще се състезават един срещу друг в опит да преминат от единия до другия край на картата на България, следвайки тежките правила на туистъра в играта "Земя като една човешка длан". Комедийната стихия на Георги Мамалев ще се развихри с пълна силна в "Нарисувай това" и ще се окаже решаваща за изхода на финалния двубой. А решителната самолетна битка на капитаните ще отговори на въпроса кой ще спечели 10-тия гергьовски трофей в петия сезон на предаването.


Не пропускайте "Аз обичам България" в петък, 5 май, от 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аз обичам България

Празничен поздрав с гайди и първи жълт картон за Кадиев в „Аз обичам България“

Георги Тошев се изправя срещу Сашо Кадиев в „Аз обичам България“

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в „Аз обичам България“

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“