Актуално Какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.20 – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 20 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Росарио открива Хуан Давид в бара си и го убеждава да я придружи до гримьорната ѝ. Там тя се опитва да го съблазни и инициира целувка. Въпреки усилията му да спре настъплението ѝ, Росарио упорства. В крайна сметка той ѝ дава да се разбере, че не изпитва романтични чувства към нея. Росарио е засегната от отговора му. Тя го целува още веднъж, само за да бъде изненадана от Андрес, който влиза при тях.

Хуан Давид успешно излиза от бара и се среща с Мюриел. Междувременно, Габриела изразява разочарованието си пред Сара, че не е включила Деметрио в срещата на собствениците на земя. Сара обяснява, че Деметрио не е част от местната общност, което води до спор между тях. Разговорът ескалира, когато Габриела нарича Нино крадец.

Деметрио взема нещата в свои ръце, като наказва престъпника, който не е успял да изпълни поръчката да убийството на Нино. Габи доверява на братовчедите си, че Нино е скъп приятел.

Ромина манипулира Дюван, използвайки емоциите му, като твърди, че Химена е отговорна за отсъствието на баща му и че той трябва да спечели доверието ѝ, за да потърси справедливост. Тя дори му показва буркан с отрова като част от плана си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Трима братя, три сестри

Трима братя, три сестри с.2 еп.82 – какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.81 – какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.80 – какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.79 – какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.78 – какво ще се случи...