Актуално Други

Трейлър на втори сезон на “See” по Apple TV+

Добави коментар

Apple TV+ показа тийзър трейлър за втория сезон на епичния постапокалиптичен сериал " See”.

Глобална премиера на “See” ще се състои в петък, 27 август, по Apple TV+, а след това всеки петък ще излиза нов епизод. Сериалът получи и ранно подновяване за трети сезон, като в момента се снима в Торонто, Канада.

Вторият сезон ще представи Дейв Баутиста ("Пазители на галактиката") в ролята на Едо Вос, брат на героя на Джейсън Момоа, Баба Вос. Новите актьори, които ще се присъединят към Батиста този сезон, са Еден Епстийн, Том Мисон, Хун Лий, Оливия Ченг, Дейвид Хюлет и Тамара Туни. Актьорският състав на "See" включва още Алфре Уудард в ролята на Парис, Силвия Хукс, Неста Купър, Хера Хилмар и Ядира Гевара-Прип.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Действието на "See" се развива в далечното бъдеще, когато човечеството е загубило зрението си. Във втория сезон Баба Вос се бори да събере отново разкъсаното си семейство и да се измъкне от войната и политиката, които го заобикалят, но колкото повече се отдалечава, толкова по-дълбоко е засмукан, а появата на неговия враждебен брат заплашва семейството му още повече.

Изпълнителни продуценти на втория сезон на "See" са Стивън Найт, Франсис Лорънс, Питър Чернин, Джено Топинг, Джим Роу и Джонатан Тропър, който е и шоурънър. Сериалът се продуцира от Chernin Entertainment и Endeavor Content.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

"See" е фаворит на феновете още от премиерата си в Apple TV+ през ноември 2019 г. Сериалът включва актьори и екип, които са незрящи или имат слабо зрение, и е отличен за представянето на хората с увредено зрение, като през 2020 г. печели печата на Фондация "Рудерман Фемили" за автентично представяне.

Целият първи сезон на "See" вече е достъпен в Apple TV+.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Игор Мойсеев , Apple TV+

Джамила Джамил се присъединява към актьорския състав на "She-Hulk"

"Сянка и кост” ще има втори сезон

HBO стартира снимките на „Жената на пътешественика във времето“

Първи официални снимки на “Домът на дракона”

Създателите на Dark започват работа по нов оригинален сериал за Netflix