Актуално В програмата

Тежък инцидент и опасна дилема в премиерния епизод на сериала „Клетката“

Добави коментар

Драматичната история на смела жена, изправена пред тежка морална дилема, ще видят зрителите в премиерния епизод на новия български сериал „Клетката“.

Криминалната драма стартира този петък, от 22:00 ч. по NOVA. В главните роли влизат актьорите Гергана Данданова, Асен Блатечки, Мартин Димитров и Жаклин Дочева. В основния каст са още Явор Ралинов, Маргарита Лъчезарова, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Иван Горанов, Юлиян Малинов, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева и други.

„Клетката“ е първият български сериал, който разказва за действителността в затвора. В сюжета му са преплетени съдбовните обрати, които поставят на сериозно изпитание силния характер на Ина Арнаудова (Гергана Данданова) – амбициозен брокер и грижовна майка. В резултат на трагичен пътен инцидент, животът на цялото семейство се преобръща внезапно, а Ина трябва да направи опасен избор в опит да спаси дъщеря си Михаела (Маргарита Лъчезарова).

Ина и съпругът й Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) са в шок, тяхната вяра в справедливостта е силно разклатена, а решенията им как да постъпят в ужасната ситуация коренно се различават. В помощ на семейството идват техните най-близки приятели – адвокат София Гендова (Жаклин Дочева) и нейният съпруг – звездният актьор Валери Гендов (Явор Ралинов).

Уплашена, че дъщеря й е в капан, Ина се опитва да докаже истината, но се озовава в губеща позиция. След изчерпване на всички законови възможности да предпази детето си, тя е изправена пред опасна дилема – дали има моралното право да вземе закона в свои ръце, когато не получава защита и справедливост отникъде.

По кой път ще поеме отчаяната майка и какво ще последва от нейния избор - не пропускайте премиерата на "Клетката", този петък в 22:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Клетката

Смразяващ обрат във финала на „Клетката“

Предателство и фатален инцидент взимат жертва в „Клетката“

Кървава престрелка преобръща събитията в „Клетката“

Ина в бясно състезание с времето в новия епизод на „Клетката“

Тото изчезва безследно в следващия епизод на „Клетката“