Актуално Други

TÁR с Кейт Бланшет в SkyShowtime от 30 октомври

• • Добави коментар

Филмът TÁR с участието на двукратната носителка на наградата „Оскар“, Кейт Бланшет, ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от понеделник, 30 октомври

Продуциран от Focus Features и Universal Pictures International, филмът TÁR ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от понеделник, 30 октомври.

Тод Фийлд, продуцент, сценарист и режисьор, ни представя филма TÁR с участието на Кейт Бланшет, която ще видим в главната роля на впечатляващата диригентка Лидия Тар. TÁR изследва променящия се характер на властта, нейното въздействие и трайност в съвременния свят. Лидия Тар, считана за един от най-великите живи композитори и диригенти, е и първата жена диригент на голям оркестър в Германия.

Игралният филм, създаден от номинирания три пъти за Academy Award® режисьор, Тод Фийлд, и с участието на двукратната носителка на наградата „Оскар“, Кейт Бланшет, ни среща с Тар в апогея на нейната кариера и в момент, в който подготвя представянето на книгата си и многоочакваното изпълнение на Петата симфония на Малер. През следващите няколко седмици животът ѝ започва да се развива по забележително модерен начин. Резултатът едно безпощадно изпитание за властта, нейното влияние и чувството за стабилност, коeто тя поражда в съвременното общество. В поддържащите роли ще видим Нина Хос, Ноеми Мерлан, Софи Кауер, Джулиан Гловър, Марк Стронг, Алън Кордунър и Силвия Флот.

Музиката за филма TÁR е дело на носителката на Grammy, Хилдур Гуднадотир, първата жена композитор, спечелила наградите „Оскар“, „Златен глобус“ и BAFTA за най-добра оригинална музика.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, както и през уебсайта: www.skyshowtime.com. Месечната цена за SkyShowtime е 3,99 евро (без реклами).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: SkyShowtime , Стрийминг

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон