Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 124

Добави коментар

Анупама се връща в къщата на Шах за да се грижи за Кинжал. Вижте какво ще се случи в епизод 124 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кинджал успокоява Анупама и Ануж, че може да се справи с всички проблеми, но Ануж настоява тя да се отпусне и изпраща Анупама с нея при гинеколога. Ануж изпраща SMS на Анупама, в който я информира, че ще я чака на вечеря, и Анупама тръгва с Кинжал. Междувременно Рахи разпитва Ванрадж и Кавия за закъснението им, като се подиграва на Ванрадж, че все още е служител. Ванрадж отвръща на удара, утвърждавайки властта си и заплашвайки да изгони Рахи. Лила го информира, че Кинжал и Анупама са отишли на гинеколог. Хасмук се притеснява за по-нататъшното присъствие на Анупама поради бременността на Кинджал, която може да повлияе на щастието ѝ.

Рахи информира Ванрадж, че Ануж се е върнал в света на бизнеса, като Анупама го подкрепя, но Ванрадж остава невъзмутим. В болницата лекарят съветва Кинджал да е спокойна, за да избегне усложнения, което я кара да се притеснява. Анупама успокоява Кинджал и решава да се грижи за нея.

Ануж чака Анупама на вечеря, като получава обаждане от Ванрадж, който го поздравява, че е осигурил инвеститор за стартиращата си компания, и предлага собствената си инвестиция. Ануж отхвърля предложението на Ванрадж. Самар съветва Паритош да подкрепи Кинжал.

Анупама съобщава на Ануж, че ще се забави, оставяйки Анус да чака гладно. Кинжал пита Анупама за опита ѝ с първата ѝ бременност и Анупама споделя историята си, уверявайки Кинжал в подкрепата на семейство Шах и прогнозирайки, че Паритош в крайна сметка ще се вразуми. Кинджал изразява страх от липсата на Паритош, но Анупама я уверява, че той ще разбере навреме.

Рахи разпитва Кинжал за посещението ѝ при местния гинеколог. Кинджал защитава избора си. Mежду Лила и Рахи възниква спор за лекаря. Кинжал настоява Рахи да спре да създава драма в дома ѝ, ако иска да я види щастлива. Емоционална, Рахи обяснява загрижеността си за Кинджал и изразява вълнението си за внучето. Анупама разрешава на Рахи да я посещава по всяко време, докато Кинджал роди. Ануж търпеливо чака Анупама.

По-късно Лила разпитва за посещението на Кинджал при лекаря. Въпреки уверенията на Лила и Рахи, Кинджал е притеснена. Анупама насърчава Паритош да подкрепи Кинджал през този период. Ванрадж подкрепя позицията на Анупама и съветва Паритош да се грижи за Кинджал, като предупреждава за последствията в противен случай. Самар предлага да закара Анупама, но плановете им се провалят, когато моторът на Самар се поврежда.

Ануж, който търпеливо я е чакал, изразява подкрепата си и възхищението си от Анупама, за която семейството е на първо място. Емоционалната Анупама оценява думите му. Те ядат заедно, докато не ги прекъсва обаждане от Ванрадж. Ануж настоява Анупама да приеме обаждането. Кинджал не е добре и Ванрадж иска Анупама да дойде да я успокои. Ануж я придружава до къщата на Шах.

В дома на Шах, Анупама утешава Кинджал, която изпитва болка. Семейството успокоява Кинджал, а лекарят потвърждава, че тя е добре, като обяснява безпокойството ѝ с нервите на майка, която за първи път е бременна. Кинжал настоява Анупама да остане до нея, докато тя заспи.

Анупама се кара на Паритош за отсъствието му, но той се защитава, заявявайки, че Кинджал имала нужда от нея не от него. Той шокира Анупама, като изразява нежеланието си да има дете. Вбесената Анупама му се развиква и подчертава важността той да е до Кинджал. Тя го инструктира да провери какво става с Кинджал и изпраща съобщение на Ануж, в което го уведомява да не я чака, тъй като очаква да се забави.

Анупама се оказва в центъра на разгорещена дискусия, тъй като Лила и Ванрадж изискват тя да остане при тях, докато здравето на Кинжал се подобри.

Хасмук и Самар подкрепят Анупама, заявявайки, че тя има право да взема решения. Ванрадж предполага, че мълчанието на Анупама показва нейното съгласие със ситуацията, и предлага тя да се консултира с Ануж за разрешение. Самар подчертава равенството в отношенията между Анупама и Ануж, докато Ванрадж настоява Анупама да вземе бързо решение. Въпреки опитите на Хасмук и Самар да се намесят, Анупама иска уединение.

Междувременно Кавия оспорва решението на Ванрадж, който ѝ предлага да си тръгне, ако се противопостави на оставането на Анупама. Ануж научава за решението на Анупама да остане при семейство Шах и ѝ позволява да го направи, въпреки че изразява неудобството си от това решение. Ануж моли Анупама да обещае, че ще отделя време и за него, с което тя се съгласява.

Кавия предлага да наеме някой да се грижи за Кинджал, но Ванрадж настоява, че никой не може да замени Анупама. Той с нетърпение очаква да стане дядо и планира да отпразнува МахаШивратри.

Анупама размишлява върху общественото очакване жените да се жертват и се чуди защо не могат да имат всичко.

Въпреки вътрешния си смут, тя търси благословия от Хасмук и двамата си разменят пожелания за МахаШивратри. Хасмук се тревожи за решението на Анупама да остане в къщата, но тя го уверява, че този път може да си тръгне, когато пожелае.

Самар предрича, че обществото ще разкритикува завръщането на Анупама, но тя ще отхвърли мнението им. Хасмук планира да обяви сватбата на Анупама и Ануж, след като Кинджал се възстанови, закачайки се с Анупама, която се изчервява от идеята.

В прочувствена молитва Хасмук моли за сила, която да помогне на Анупама да намери щастието. Видео обаждането на Ануж подобрява настроението, тъй като той рецитира поезия и закачливо флиртува с Анупама. Ванрадж се присъединява към обаждането, като изразява тъгата си от раздялата на Господ Шива и богинята Парвати на МахаШивратри. Анупама закачливо предлага на Ануж да се премести при нея, за да облекчи скръбта на Варандж, което предизвиква напрегнат момент, преди тя да прекрати разговора, предупреждавайки Ванрадж за поведението му.

Междувременно Паритош и Ванрадж очакват новини за сделка, надявайки се на положителен резултат на МахаШивратри. Семейство Шах се събира за празника, като Ануж се присъединява към Анупама за пуджата. Раздразнението на Ванрадж от присъствието на Ануж нараства, особено след като научава, че Хасмук го е поканил. Двамата получават едновременно обаждания, които разкриват, че Ануж е сключил сделката, която Паритош и Ванрадж са искали, което води до обвинения от страна на Ванрадж и Паритош относно методите на Ануж. Ануж се защитава срещу техните обвинения.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!

"Свободна да избира" еп. 140 - Сиропиталище, изненади и трогателни истории