Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 159 - Какво ще се случи с Кинжал и бебето?

1 коментар

Анупама и Ануж празнуват Ганеш Чатурти. Кинджал започва ражда. Анупама утешава Рахи, която крие нещо. Вижте какво ще се случи в епизод 159 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама пита Ануж как се чувства и той отговаря положително. Ану идва с украса. Ануж и Анупама питат за какво, а Ану обяснява, че тя е за посрещане на Господ Ганеш. Това ги радва. Ану с нетърпение очаква да отпразнува Ганеш Чатурти и Анупама предлага на Ануж да направи идола, с което той се съгласява.

Ану казва, че може да украсява, като споменава опита си от сиропиталището. Тя разкрива, че желанието ѝ да празнува със семейството си миналата година ще остане неосъществено, тъй като ѝ семейство Шах липсва. Ануж предлага да ги покани, подчертавайки мимолетния характер на живота и важността на разрешаването на конфликтите. Той решава да се помирят и насърчава Ану да покани когото иска. Ануж също така разказва на Ану историята на Господ Ганеш и Картикея, като обяснява значението им. Ану оценява приказката и символично обикаля около Анупама и Ануж, прегръщайки тяхното единство.

Ануж се съгласява да позволи на Ану да покани Шах, което предизвиква вълнението ѝ да украси къщата за Ганеш Чатурти. Адхик, Барха и Анкуш изразяват желанието си да допринесат за украсата и посрещането на Ганеш. Ануж отправя многозначителен поглед към Анкуш и Барха. Барха обсъжда с Анкуш и Адхик постоянното неодобрение на Ануж, което кара Анкуш да предложи да си върне доверието на Ануж, като му помогне в бизнеса.

Паритош и Кинджал се връщат от болницата, като Лила изразява загриженост за здравето на Кинджал предвид напредналата ѝ бременност. Шах получават покана от Ану за Ганеш Чатурти, а Ануж лично се обажда, за да отправи поканата. Ванрадж приема, докато Лила се тревожи за обтегнатите отношения. Ванрадж успокоява Лила.

Пахи и Адхик очакват с нетърпение срещата си, докато Барха съветва Пахи да не позволява семейните конфликти да повлияят на връзката ѝ с Адхик. Пахи се съгласява и заедно с Барха и Адхик разработват план, с който да засенчат Анупама. Междувременно Ануж и Анупама си сътрудничат в изработването на идола на Ганеш.

Ванрадж и семейството му отиват в дома на Анупама. Ануж и Анупама ги посрещат топло и започват пуджата. Хасмук изказва благодарност за повторното събиране на Шах и Кападия. Анупама води аарти. Паритош получава обаждане от Санджана, което го кара да разкрие, че трябва да пътува до Мумбай за два дни заради възможност за работа, която търси. Въпреки загрижеността на Кинжал, Паритош не може да отложи пътуването. Анупама и Кавия утешават Кинджал.

Ану насърчава Анупама да започне пуджата, защото екосъобразния идола на Ганеш чака. Лила разпитва за него, което кара Ануж да обясни концепцията. Анупама моли Ануж да позволи на Анкуш и Барха да участват в пуджата. Изведнъж Кинджал изпитва родилни болки, което предизвиква безпокойство. Кинджал моли Анупама за помощ, а Ванрадж и Анупама се грижат за нея. Ануж съветва семейство Шах да заведат незабавно Кинджал в болницата. Кавия отбелязва, че Кинджал започва да ражда. Те бързат да закарат Кинджал в болницата.

Ану пита Гопичад какво става с Кинжал. Той обяснява, че Кинджал изпитва родилни болки, защото бебето ѝ е на път, и предизвиква вълнение от предстоящото пристигане. Междувременно Ануж се чувства неловко, че не е до Анупама, и се моли за щастието на Кинджал и семейство Шах. Ванрадж откарва Кинджал в болницата, където Кинджал настоява Анупама да бъде с нея. Самар опитва да се свърже с Паритош, но не успява.

Кинжал настоява Анупама да бъде с нея в операционната зала. Лила и Ванрадж се съгласяват с нея. Ванрадж е притеснен. Лила му казва да се успокои. Ануж се обажда на Ванрадж, за да му вдъхне увереност, като изразява съжаление, че не е бил с Анупама. Междувременно Анупама окуражава Кинджал по време на раждането. Когато Кинжал изпада в безсъзнание, лекарят препоръчва цезарово сечение. Въпреки първоначалната съпротива на Лила, Анупама и Ванрадж я убеждават да даде съгласие и Кинджал се подлага на операцията. Анупама споделя новината за успешното раждане на Кинджал със семейство Шах, което се радва на раждането на момиченце.

Анупама пита Самара дали Паритош е дошъл, но научава, че той все още е недостъпен. Ванрадж предлага на Анупама да сподели добрата новина с Ануж. Лила е развълнувана, че ще стане прабаба. Ануж и Ану радостно посрещат новината за бебето на Кинджал, като Ану няма търпение да види новороденото. Анупама я успокоява и планира да изрази благодарността си към Господ Ганеша. Ануж пита дали е щастлива, а Анупама го уверява, че е безкрайно щастлива.

Лила предлага на Ванрадж да раздаде дребни на персонала на болницата. Анупама пристига, разказвайки на семейство Шах за първата си среща с бебето. Тя благодари на Кинджал, че я е направила баба. Ванрадж се шегува, че ревнува, че Анупама е видяла бебето преди него. Тя шеговото му отговаря. Пристига лекарят, който потвърждава, че Кинджал е добре, и хвали Анупама за подкрепата ѝ по време на раждането.

Ануж храни Ану със сладка храна, а към нея се присъединяват Барха, Анкуш и Адхик. Ануж им съобщава за бебето на Кинджал. Адхик му благодари, че им е позволил да останат. Той отговаря, че това е временно. Баркха предлага да даде лекарствата на Ануж, но той отказва. Той получава напомняне от Анупама за лекарството си. Барха е ядосана. Ануж казва, че Анупама никога не забравя нищо.

Ванрадж и Анупама заедно навестяват бебето. Анупама се обажда на Ануж, Ану и Гопичанд, за да сподели радостта си. Ванрадж изразява огромното си щастие, че е станал дядо, и слага ръка на рамото на Анупама, което кара Ануж да се почувства неловко. Ванрадж изразява съжаление за това, че Ануж не е бил в болницата, което кара Ануж да се чувства разстроен. Анупама и семейството отиват да видят Кинджал.

Лила, Анупама, Хасмух, Ванрадж, Самар и Пахи изказват благодарност на Кинджал за това, че е довела такова безценно бебе в живота им. Кинджал пита за Паритош, а Анупама я уверява, че той ще дойде скоро. Когато медицинската сестра донася бебето, семейството е радостно. Ванрадж започва да се вълнува, държейки бебето, но Анупама и Лила го убеждават да запази самообладание. Кинжал изразява мнение, че Паритош пропуска момента, но Анупама я утешава, казвайки, че той е заминал по работа. Лила предлага на Анупама да нахрани бебето, което ѝ носи щастие.

Ванрадж решава да се успокои и се обажда на Паритош. Паритош незабавно отговаря на обаждането и се интересува от състоянието на Кинджал. Ванрадж споделя добрата новина за пристигането на бебето с Паритош, който е много щастлив и няма търпение да се види с Кинджал. Паритош уведомява някого за предстоящото си завръщане.

Междувременно Анупама и Лила пеят приспивна песен за бебето, но Лила е изненадана от облеклото на бебето. Анупама и Кавия ѝ обясняват, че такива дрехи са стандартни в болниците. Анупама също така се свързва с Ануж, за да провери как е, на което той я уверява, че всичко е наред. Ванрадж информира семейство Шах за предстоящото пристигане на Паритош.

Рахи е изненадана, че Паритош не е там. Анупама предлага на Рахи да се запознае с бебето, надявайки се да я разсее. След като вижда бебето, Рахи се разчувства. Ванрадж утешава Рахи, като шеговито я предупреждава, че сълзите ѝ може да разсмеят бебето.

Рахи изразява загриженост за закъснението на Паритош. Анупама се намесва, призовавайки Рахи да не се занимава с отсъствието на Паритош. Ванрадж се присъединява към това мнение, като предлага да се съсредоточат върху настоящето. Анупама предлага на Рахи малко сок и Рахи я прегръща в знак на благодарност. Лила моли Самар да заснеме специалния момент между Рахи и Анупама.

Медицинската сестра моли семейство Шах да излезе, докато лекарят обикаля. Лила решава да остане с Кинжал. Пахи иска да сподели снимката на бебето в социалните мрежи, но Ванрадж я спира. Рахи планира да вземе Кинжал и бебето със себе си след изписването. Анупама и Ванрадж забелязват безпокойството на Рахи, усещайки, че става дума за нещо повече от отсъствието на Паритош. Анупама подозира, че Рахи крие нещо. Паритош гледа видеоклипове с бебето и се чувства щастлива.

Анупама настоява Ануж да я заведе в болницата, но той се ядосва. Гопичад отбелязва, че без Анупама в къщата цари хаос. Ануж забелязва трептяща лампа и се опитва да я поправи, но пада. Адхик, Анкуш и Барха му се притичват на помощ, но Ануж се изнервя и им казва да не казват на Анупама. Анкуш решава да се грижи за Ануж, докато Анупама отсъства. Анупама открива Рахи да яде сладкиши и я пита какво се е случило. Рахи се разплаква, а Анупама се притеснява за Паритош. Рахи се опитва да обясни, но не успява да изрази чувствата си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 161 - Хаос в дома на Шах!

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

“Свободна да избира" еп. 158 - Ануж разкрива истината за инцидента!

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!

“Свободна да избира" еп. 156 - Ще се събуди ли Ануж?