Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 158 - Ануж разкрива истината за инцидента!

Добави коментар

Ануж разкрива истината за инцидента. Ануж осъзнава предателството на Барха и Анкуш и ги изгонва от дома си. Самар отказва да се ожени по настояване на Лила, докато Пахи приема предложението за брак на Адхик. Вижте какво ще се случи в епизод 158 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Лила пита Анупама за документите, които й е дала Барха. Барха пита дали Анупама знае какво да прави с тях. Анупама уверено отговаря, че знае, и изгаря документите пред всички. И Шах и Кападия са шокирани. Лила пита за какво са били документите, а Анупама обяснява, че са били юридическо уведомление. Тя би могла да му отговори твърдо, но не иска да увеличава стреса за Ануж. Анупама отвежда Ануж обратно в стаята му, утешава го и му казва да не обръща внимание на това, което е чул.

Ануж става неспокоен. Анупама се връща при Барха и Анкуш и насърчава Барха да продължи да говори. Барха уверява в сериозността на юридическите документи и разкрива, че Анупама е изгорила само копие. Двамата изразяват своето недоверие към Анупама за това, че подкрепя Ванрадж, подозирайки, че тя може да прехвърли собствеността на него и на децата си, докато Ануж е недееспособен. Анкуш заявява намерението си да поеме бизнеса поради липсата на опит на Анупама. Анупама се чувства съсипана, като сравнява ситуацията с началото на Махабхарата.

Ануж се тревожи за благополучието на Анупама. Анупама се изправя срещу Барха и Анкуш, като им напомня, че по време на конфликт Господ Кришна винаги се появява. Тя се моли за напътствие. Изведнъж Ануж идва в съзнание, което кара Гопичанд да каже на Шилпа да информира Анупама. Шилпа бърза да съобщи новината на Анупама, а тя бърза да види Ануж.

Ануж се събужда и вика Анупама, което я изпълва с радост, тъй като вярва, че молитвите ѝ са били чути и той е извън опасност. Ануж е разстроен, когато научава за действията на Барха и Анкуш. Те оправдават действията си, като казват, че Анупама е подкрепила Ванрадж, който според тях се е опитал да навреди на Ануж, което ги кара да се противопоставят на Анупама. Ануж се опитва да говори, но Анупама го моли да се успокои.

Лила защитава Ванрадж, настоявайки, че той не би направил нищо лошо. Ануж обвинява Ванрадж, че е виновен за състоянието му. Ануж пояснява, че макар Ванрадж да е бил там по време на инцидента, истината е друга. Той си спомня случката: докато разговарят, кракът на Ануж се подхлъзнал, а Ванрадж се е опитал да му помогне. Лила изпитва облекчение, вярвайки, че това доказва невинността на Ванрадж. Кавия се извинява на Ванрадж, че се е усъмнила в него, а Ванрадж се извинява на Анупама за неприятностите, които е преживяла заради него.

Ануж съжалява, че се е доверил на Барха и Анкуш, разбрал, че те са го държали в неведение за провала на бизнеса им в САЩ. Пристига Ану, прегръща Ануж и му предлага да нареже отново тортата. Анупама и Ануж разрязват тортата заедно, като към тях се присъединява и Ану.

Лила извършва ритуал, за да прогони злите енергии от Ануж, и пита Анупама дали и тя е направила същото. Анупама потвърждава. Хасмух смята, че това е все едно Ануж да получи нов живот и приписва заслугата на Ванрадж, който скромно отклонява похвалата, като казва, че всеки би направил същото. Ануж не се съгласява, като дава за пример измамата на Анкуш. Ванрадж разбира чувствата на Ануж, като казва, че на негово място би постъпил по същия начин. Анупама изразява вечната си благодарност към Ванрадж за това, че е спасил живота на Ануж.

Анкуш се ядосва на Барха за нейните подли планове. Барха го пита защо не я е спрял по-рано, ако е имал проблем. Ану казва, че Ванрадж е мил, когато не е ядосан, което води до смях. Ануж съветва Ванрадж да се наслаждава на живота, вместо да се ядосва. Семейство Шах решава да си тръгне, а Барха получава обаждане от Рахи, която ѝ се подиграва, че е загубила. Барха приписва възстановяването на Ануж на съдбата, докато Рахи твърди, че Анупама е истинската съдба на Ануж.

Хасмук и Лила молят Анупама да заведе Ануж вътре, тъй като той е седял отвън твърде дълго. Кавия изразява загриженост, а Лила казва на Анупама да остане с Ануж, докато те си тръгват. Лила се подиграва на Барха, а Ванрадж съветва Барха и Анкуш да си съберат багажа, тъй като ще се сблъскат с последствията от предателството спрямо Ануж. Ванрадж изразява увереност, че добротата на Анупама ще надделее над злото, докато Анкуш осъзнава, че са в беда.

Ануж се извинява на Анупама от името на Анкуш и Барха. Анупама успокоява Ануж да не се притеснява. Кавия се извинява на Ванрадж за това, че се е съмнявала в него, и той я утешава. Анупама и Ану хранят Ануж. Анкуш и Барха се извиняват на Ануж, но той не проявява интерес към думите им. Пахи се среща с Адхик и излива гнева си, че Анкуш и Барха не уважават Анупама. Адхик уговаря Пахи. Лекарят преглежда Ануж и казва на Анупама и Ану, че бързото му възстановяване е чудо.

Самар се чувства горда от Ванрадж и го нарича баща. Семейство Шах се снимат заедно. Барха и Анкуш се извиняват на Анупама, молейки я да не ги изгонва. Анупама казва, че не иска да ги вижда в къщата, както не иска и Ануж.

Гопичанд обсъжда с Ануж и Анупама работата от вкъщи. Ануж съжалява, че е прекъснал работата на всички. Гопичанд решава да прегледа файловете. Ануж разговаря с Анупама, като изразява възхищението си от начина, по който тя се е справила с нещата в негово отсъствие. Анупама насърчава Ануж да се съсредоточи върху възстановяването си, като обещава да си почине, когато се почувства по-добре, и тогава той ще може да поеме работата. Ану пита кога ще излязат на разходка и Ануж планира да ги заведе във фермата си. Барха и Анкуш молят Ануж да ги изслуша.

Лила изненадва семейство Шах, като изразява интереса си да намери булка за Самар. Самар е шокиран и отказва, тъй като иска да живее свободно. Паритош пита дали Самар иска безгрижен живот, а Самар иска време да си помисли. Барха настоява Ануж да не ги изоставя. Ануж настоява, че те са си виновни. Те молят да не ги изхвърлят. Здравето на Ануж се влошава и той моли Анупама да отпрати Барха и Анкуш. Анупама се обажда на Шилпа за помощ, а Шилпа решава да извика лекар.

Самар казва на Лила, че не може да го принуди да се ожени, а Ванрадж и Хасмух го подкрепят. Лила си напомня предишната незрялост на Самар, когато почти се е оженил за Нандини. Самар си тръгва разстроен. Хасмух предлага да обсъдят брака по-късно, но Лила е решена да избере следващата снаха.

Лекарят преглежда Ануж и успокоява Анупама да не се притеснява. Ануж моли Анупама да изгони Анкуш и Барха. Анупама съветва Ануж да се успокои. Барха казва на Анкуш, че не могат да си позволят да заминат. Анкуш упреква Барха, че е заговорничила срещу Ануж и Анупама, а Барха го призовава да действа, преди да е станало твърде късно.

Семейство Шах са развълнувани да отпразнуват празника Ганпати. Кавия споделя с тях добри новини, но не става въпрос за бременност, както предполага Лила, а за това, че Кавия си е намерила работа. Семейството я поздравява.

Барха казва на Анупама, че Анкуш не се чувства добре. Анупама проверява състоянието на Анкуш. Барха казва, че се притеснява, че той може да получи сърдечен удар. Анупама решава да извика лекар. Анкуш настоява, че се нуждае само от прошката на Ануж. Барха моли Анупама да ги остави в къщата. Адхик съобщава на Пахи, че Ануж е решил да го изгони заедно с Барха и Анкуш. Ануж изисква Анкуш и Барха да се извинят на колене на Анупама за това, че са ѝ създали проблеми.

Анкуш и Барха се извиняват на Анупама коленичейки. Анупама се чувства неловко. Ануж се намесва, като казва, че имат още една задача за изпълнение. Анупама им казва да не се извиняват повече, а да подържат позитивна среда заради Ануж. Те отново се извиняват и питат дали могат да останат. Анупама прехвърля решението на Ануж, който казва, че имат още една задача за изпълнение.

Адхик предлага брак на Пахи и тя приема. Двамата прекарват време заедно. Лила търси булка за Самар. Хасмук поставя под въпрос припряността ѝ, а Лила обяснява, че това е рядък шанс за нея да си избере снаха. Тя се възхищава на качествата на Анупама, но Кинжал отбелязва, че никой не може да се мери с нея. Лила се съгласява и добавя, че след като Пахи не прилича на Анупама, не могат да очакват повече. Пахи признава думите на Лила, а Паритош шеговито споменава, че Лила просто иска Пахи да слуша. Хасмук оценява снахите си.

Лила е шокирана да види Барха и Анкуш. Анупама разпитва Ануж защо ги е изпратил в къщата на Шах. Ануж обяснява, че е необходимо Барха и Анкуш да осъзнаят грешката си, защото в противен случай могат да ги предадат отново. Анупама съветва Ануж да не се напряга заради това. Лила се кара на Барха и Анкуш. Ванрадж ги пита защо са дошли. Те казват, че са там, за да се извинят.

Ванрадж отказва да им прости, а Пахи се притеснява, че ако го направи, Ануж може да изпрати Адхик, Барха и Анкуш в САЩ. Ванрадж им казва да си тръгват. Анкуш се оплаква от грубостта на Шах, но Ванрадж настоява, че те не съжаляват истински и им казва да си вървят. Анкуш предупреждава Ванрадж, че един ден ще има нужда от тяхната помощ, но Ванрадж го отхвърля. Пахи се чувства стресирана.

Барха и Анкуш се чувстват унизени. Те съжаляват за действията си. Ану, Ануж и Анупама играят бадминтон. Ануж се затруднява с ракетата, но Анупама го окуражава. Той успява да се справи и всички се наслаждават на играта заедно. Когато Барха и Анкуш се връщат, те се дразнят да видят Анупама, Ану и Ануж заедно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 161 - Хаос в дома на Шах!

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

“Свободна да избира" еп. 159 - Какво ще се случи с Кинжал и бебето?

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!

“Свободна да избира" еп. 156 - Ще се събуди ли Ануж?