Актуално В програмата

Световният латино идол Тони Карейра идва в България за X Factor

Добави коментар

Световният латино идол Тони Карейра идва в България за X Factor
След като преди дни дясната ръка на Саймън Кауъл – Джордж Левендис помогна на Саня в избора ѝ на най-добрите от нейната категория, утре в България пристига световната латино звезда Тони Карейра.


Тони Карейра ще помага на Мария по време на предстоящата мисия “Къщата на съдиите”, в която менторите ще са поставени пред тежко тридневно предизвикателство. Те трябва да изберат кои от участниците ще продължат напред и ще бъдат финалисти за истинската надпревара на голямата сцена на X Factor.


Тони Карейра и Мария Илиева се запознават през 2012 г. на музикален фестивал в Полша
, където Тони е запленен от неповторимото присъствие на изпълнителката на сцената и ѝ предлага да запишат дует под съпровода на Лондонския симфоничен оркестър.


„Първата голяма любов” (Primeiro Grande Amor) прозвуча в зала Олимпия и „Арена Атлантико”, където Мария беше специален гост на световното турне на Тони.

 

Лично Мария ще посрещне Тони Карейра на летището утре, в 14.00 часа.
Първото нещо, което двамата ще направят, е да обсъдят кандидатите в X Factor. Коя е категорията, за която ще отговаря тя, ще разберем в епизодите, които стартират на 9 септември от 21:00 часа.Тони Карейра е най-успешният и обичан португалски изпълнител, считан за един от най-големите символи за национална гордост.
От 25 години на сцена, Тони има 15 албума с над 4 милиона продадени копия. Албумите му са били платинени над 50 пъти.

През 2013 Тони отбелязва 50-годишния си рожден ден и 25 години от началото на соловата си кариера с двоен албум "Essecial", оркестриран и записан с Лондонския симфоничен оркестър. Два дни след издаването му, албумът застава начело на португалските класации, а за по-малко от 3 седмици вече е тройно платинен.

Тони Карейра изнася концерти на едни от най-престижните световни сцени, като многократно е пълнил лондонската Brixton Academy, зала "Олимпия" в Париж, "Арена Атлантико" в Лисабон и др. Негов концерт в Лисабон пред 75,000 души държи рекорд на Гинес за такъв с най-много аплодисменти.

X Factor – от 9 септември, 21.00 ч. по Нова ТВ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тони Карейра , Мария Илиева , X Factor

Мария Илиева представи Fuego

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor