Актуално Какво ще се случи...

Световният хитов сериал „Викингите” в ефира на БНТ1

1 коментар

В неделя – 11 януари, е премиерата на световния хитов сериал „Викингите” в ефира на БНТ1.

В неделя – 11 януари 2015, е премиерата на световния хитов сериал „Викингите” в ефира на БНТ1.

Обществената медия ще покаже 9-те епизода на историческата сага в праймтайм. Те ще бъдат излъчвани всеки последен ден от седмицата от 20:45 часа, веднага след централната емисия „По света и у нас”.

Мащабната филмова продукция е вдъхновена от древноскандинавските легенди и саги, обхващайки периода на ранното Средновековие. Автентичен исторически фон, зрелищни сцени, жестоки нрави, екстремни чувства и талантливи актьори оставиха без дъх милиони зрители по целия свят.

Световният хитов сериал „Викингите” в ефира на БНТ1

Националната телевизия дава възможност и българските зрители да преживеят титаничната битка с времето, с условностите и предразсъдъците, в която влиза легендарният воин Рагнар Лодброк (Травис Фимел). Обаянието му е безспорно, силата на характера – колосална, мечтите  – завладяващи. Той се превръща в емблема на епохата и сякаш прокарва водораздел между доброто и злото, между морала и безчестието. 

Мощната му индивидуалност слага своя отпечатък върху останалите герои и те намират себе си, като се съизмерват с него. Верен на традициите и същевременно носител на радикално новаторски идеи, Рагнар е възприеман от приятелите си като наместник на върховния викингски бог на сътворението – Один.

Завладяващият  исторически сериал е по сценарий на Майкъл Хърст.

В него участват Травис Фимел, Клайв Станден, Катрин Уиник, Джесалин Гилсиг, Гейбриъл Бърн. Режисьори на хитовата продукция са Кен Джироти, Киран Донели, Йохан Ренк.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Викингите

Започва финалният сезон на хитовия сериал „Викингите“ по БНТ 1

Легендарни битки с "Викингите" завладяват ефира на DIEMA