Актуално В програмата

Стоян Маджаров излиза на втори пореден елиминационен дуел във „Фермата“ 6

Добави коментар

Даяна Ханджиева сложи край на отношенията си с илюзиониста Йордан Белев

 

Даяна Ханджиева сложи край на отношенията си с илюзиониста Йордан Белев

За втора поредна седмица гайдарят Стоян Маджаров ще защитава мястото си в шоуто, като първи дуелист в битка за оцеляване на Арената. Решението на фермера на седмицата Мария да организира мъжка битка, се оказа по-трудно от очакваното, защото няколко дни музикантът се оплакваше от болки в ръката и крака.

След като обстойният медицински преглед показа, че Стоян няма никакви медицински основания да получи служебен имунитет от дуел, Мария реши да даде възможност на гайдаря сам да прецени дали може да се бори за оставането си в стопанството. Той призна, че не се притеснява да се бори на Арената, заради което Мария го номинира за първи дуелист, но отмени ратайските му задължения, за да му даде шанс да се възстанови напълно.

„Мария си изми ръцете, като направи така, че аз да реша съдбата си, а не тя моята, за да е чиста пред себе си, че не е направила грешния избор“, коментира с огорчение Стоян, който отново намери подкрепа единствено в лицето на адвокатката Милена.

„Не разбирам защо всички се нахвърлят върху слабия. Много по-достойно е да подадеш ръка и да помогнеш на падналия да стане“, обясни позицията си юристката.

Конфликтът между нея и Мария се задълбочи, а взаимните нападки преминаха в шумен скандал и обвинения в неискреност. Участниците, които открито показват неодобрението си към Милена, застанаха на страната на фермера на седмицата и дори изказаха предположение, че адвокатката страда от психично разстройство и има нужда от лекар.

В петък вечер Стоян ще избере един от мъжете в стопанството за свой опонент на Арената. В този избор няма да участва Борислав, който за пореден път спечели битката за имунитет.

Застрашени от елиминационен дуел остават Димитър, Калоян, Йордан и Петър. Пилотът е убеден, че Стоян ще избере именно него за предстоящия дуел, но дори и тази непосредствена заплаха не успява да помрачи радостта от романтичната вечер, която той прекара с Даяна.

 

Петър, Даяна

 

Заформилият се любовен триъгълник между Петър, Даяна и Йордан премина през сълзи от ревност, романтични изповеди и завърши с приключване на отношения между актрисата и илюзиониста.

 

Йордан

 

След като стана ясно, че бившата романтична двойка на стопанството се разпада по желание на Даяна, Йордан реши да запише видео послание, с което се изповяда пред годеницата си Камелия.

„Много се подхлъзнах за пореден път. Може би съм имал нужда от това, може би не съм осъзнал какво имам. Със сигурност не те заслужавам. Ти си единственият човек, който ме подкрепя. Безкрайно много те обичам. Ще те разбера, ако направиш това, което е най-логично“, призна илюзионистът през сълзи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9