Актуално Какво ще се случи...

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

1 коментар

Мелек манипулира Назлъ, за да ѝ помогне с Мурат. Керем е решен да измъкне Оя от затвора. Вижте какво ще се случи в еп. 51 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мурат е ядосан на Мелек заради Зейнеп. Мелек се обръща към Назлъ за помощ, вярвайки, че тя е единствената в къщата, способна да ѝ помогне. Мелек копнее за връзка с Мурат, но се чувства безсилна. Нейното желание е да бъде до него и е готова да му посвети целия си живот. Мисълта за него и за щастливото бъдеще, което биха могли да изградят заедно, я преследва непрекъснато.

Мелек се обажда на Айше и започва да ѝ разказва за НазлъТя е убедена, че Назлъ ще й се подчини безпрекословно. Мелек манипулира съжалението й, описвайки колко е тъжна и наранена. Сега, когато е готова да се разплаче на рамото й, Мелек е сигурна, че Назлъ ще изпълни всяко нейно желание, свързано с Мурат.

Хатидже предупреждавала Назлъ за Мелек. Назлъ обаче не вижда истинските мотиви Мелек. Първият й опит да ѝ помогне се проваля, а отношенията й с Мурат се влошават. Фуркан иска да сближи с Назлъ, но не успява. Мурат осъзнава, че е обидил Назлъ, и се извинява чрез децата.

Мелек се ядосва на Назлъ. Асуде се застъпва за Мелек. Тя разговаря с Назлъ и й напомня, че е просто служителка в дома им. Тя я предупреждава да не се мисли за майка на Зейнеп. Това много наранява Назлъ. Зейнеп става свидетелка на разговора между Асуде и Назлъ.

Сонгюл е съкрушена от трагедията, сполетяла дъщеря й. Неспособна е да се храни или да спи, мислели непрекъсната за това как тази ситуация се е случила с Оя. Халит се опитва да я спре, обвинявайки я за случилото се с Оя. Сонгюл е обзета от срам, осъзнавайки, че Оя е криела нещо от нея. Въпреки съмненията си, Сонгюл е сигурна, че ще спаси дъщеря си, независимо от тежестта на престъплението, което смята, че е извършила.

Керем е решен да измъкне Оя от затвора. Той се фокусира върху това да открие човека, който я е изнудвал. Той смята, че Рамо и обкръжението му са замесени. Оя търпеливо чака в затвора. Тя е много се радва, когато ч посещават Керем и Елван. Йълдъз, адвокатка, която е имала връзка с Керем, го вижда след години в затвора.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!

„Скъпа мамо“, еп. 49 - Мурат лъже Асуде за срещата си с Мелек?