Актуално Какво ще се случи...

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!

Добави коментар

Мурат отменя вечерята си с Мелек, за да прекара време с Зейнеп, което я ядосва. Вижте какво ще се случи в еп. 50 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мурат вижда как Мелек повишава тон на Зейнеп. При появата му, Мелек веднага се опитва да оправдае поведението си. Мурат се приближава до Зейнеп и й казва, че е отменил вечерята, за да прекара време с нея. Мелек не е подготвена за този развой на събитията и не знае как ще обясни липсата на Мурат на бизнес вечерята.

По-късно, Мелек се среща с Фуркан и го разпитва за личния му живот. Интересува се дали е срещнал някого специален, но Фуркан остава мълчалив. Когато Мелек го притиска, той отрича да има някого в живота си. В този момент, споменът за последната му среща с Назлъ го кара да се усмихне. Мелек, забелязвайки промяната в изражението. Фуркан разпитва Мелек за връзката й с Мурат, на което тя отговаря, че са добре и ще стават все по-добри.

Мурат остава в имението и прекарва вечерта с Назлъ и децата, гледайки анимационни филми. На сутринта, Мелек, водена от любопитство, се обръща към Назлъ с въпроса дали познава добре Мурат. Забелязвайки странното поведение на Назлъ, Мелек започва да подозира, че тя може да изпитва чувства към Мурат.

Керем се приближава все повече до Рюстем и той търси ново място, където да се скрие. Оя се опитва да скрие емоциите си от Сюмбюл.

Планът на Мелек да изпрати децата на детска градина я изправя пред непредвидена ситуация.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 49 - Мурат лъже Асуде за срещата си с Мелек?