Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 40 - Назлъ се завръща в имението

Добави коментар

Назлъ се завръща в имението. Оя намира утеха в Керем и Елбан, но щастието й е помрачено от клюки, а Сонгюл е решена да им отмъсти. Вижте какво ще се случи в еп. 40 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Осъзнавайки грешката си, че не е изслушал Назлъ, Мурат е решен да я потърси отново. Той е изпълнен с угризения и осъзнава, че е бил несправедлив. Единственото му желание е Назлъ да се върне в имението и да му даде втори шанс. Зейнеп е много разстроена след заминаването ѝ и винаги ходи тъжна. Назлъ се съгласява и се връща в имението заедно с Мурат.

Мурат, желаейки да зарадва Назлъ, ѝ купува красива нова рокля. Тя е очарована от неговия жест и това е знак за неговата промяна и желание за помирение.

Завръщането на Назлъ шокира всички в имението. Мелек се е надявала да се възползва от нейното отсъствие, но сега плановете ѝ са разбити. Омразата ѝ към Назлъ е по-силна от всичко.

Зейнеп е щастлива, че майка й се е върнала. С помощта на Хатидже тя приготвя любимите ястия на Назлъ, за да я зарадва.

Мурат открива Назлъ заспала в стаята си. Но погледът му пада върху тетрадката на Джемре, скрита до леглото. Тя го ядосва и обърква. Назлъ се чувства принудена да се защити. Тя обяснява, че е взела тетрадката от Хатидже, за да разбере по-добре Джемре. Тя казва, че прави всичко възможна за да не разбере Зейнеп, че тя не е Джемре.

След преживяното, Оя намира утеха и спокойствие в компанията на Керем и Елбан. Те са я приютили и са се превърнали в нейно ново семейство. Но щастието на Оя е помрачено от клюките, които започват да се разпространяват за нея. Раздразнен от клюките, Керем решава да сложи край на слуховете по неочакван начин. Пред приятел на Оя той обявява годежа си с нея, предизвиквайки изненада и объркване.

Сонгюл е обзета от омраза и гняв. Тя обвинява Керем и Елбан, че са й отнели Оя, и е решена да им отмъсти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!