Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 39 - Назлъ отказва да се върне в имението

Добави коментар

Мурат моли Назлъ да се върне в имението. Сонгюл е освободена от затвора, но Оя я отблъсква и не ѝ прощава. Вижте какво ще се случи в еп. 39 на турския сериал "Скъпа мамо”.

След като научава истината за пожара, Мурат решава да се откаже от плана си и да помоли Назли да се върне в имението.

Мурат и Фуркан изненадват Назлъ с неочакваното си посещение. Тя, разтревожена, веднага пита за Зейнеп. Мурат я успокоява, че дъщеря му е добре, и ѝ съобщава за разкритата истина за пожара - Назлъ е невинна. Мурат я моли да се върне в имението, но тя категорично отказва..

Фуркан се опитва да поговори с Назлъ и да ѝ обясни всичко. Назлъ смята, че Мурат е предубеден към нея. Заради това тя не знае как да се отнася със Зейнеп и се страхува да не направи нещо нередно. . Мурат дочува този разговор, влиза в стаята и казва на Фуркан, че могат да си тръгнат. Назлъ е взела своето решение и е малко вероятно да го промени.

Сонгюл, освободена от затвора, е изпълнена с радост от възможността да се прегърне с Оя. Но е посрещната с леден отказ. Оя е непреклонна - не иска да я докосва.

Сонгюл е освободена от затвора и когато вижда Оя, тя е много щастлива и иска да я прегърне. Само че Оя отблъсква майка си и я моли да не я докосва. Въпреки че Керем е оттеглил жалбата си, Оя не е простила на майка си и не иска да я вижда. Тя казва на майка си, че вече няма дъщеря.

Неспособен да се примири с решението на Назлъ, Мурат решава да я потърси отново. Посещава дома на родителите ѝ, решен да я убеди да му даде втори шанс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!