Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 38 - Мурат научава истината за пожара!

Добави коментар

Сонгюл е арестувана, след като планът й за отмъщение на Керем се проваля. Мурат разбира, че Назлъ не виновна за пожара. Вижте какво ще се случи в еп. 38 на турския сериал "Скъпа мамо”.

След прекарана заедно нощ, изпълнена с емоции и разкрития, Мурат смята, че е време да се раздели с Назлъ. Преди да си тръгне, Назлъ моли Мурат да се грижи за Зейнеп.

Хатидже е решена да разкрие истината за пожара на Мурат. Но Мелек, осъзнавайки опасностите, е решена да защити своя план. Злодейката е готова на всичко и използва собствената си дъщеря, за да се спаси. Тя принуждава Синен да каже на Асуде, че тя е виновна за пожара.

След преживяното в дома на Керем и наранена от презрението на собствената си дъщеря, Сонгюл е обзета от омраза. Решена да си върне Оя, тя наема дясната ръка на Рюстем, за да пребие Керем. Но планът ѝ се проваля. Вместо да си върне дъщеря си, Сонгюл само влошава отношенията си с Оя. Оя говори с полицията.

Халит, щастлив от завръщането на Назлъ, е облекчен от решението й да си вземе почивка от имението. Мурат, уверен в правилността на действията си, обсъжда с Фуркан решението си да изгони Назлъ. Хатидже, решена да разкрие истината за пожара, става свидетел на разговора между Мурат и Фуркан. Преди да успее да се намеси, Асуде я прекъсва с нова задача. Мурат вижда това и е подозрителен.

Въпреки раздялата, Назлъ и Зейнеп поддържат връзка чрез видеообаждания.

На сутринта Мурат се изправя пред Асуде, търсейки отговори. Той усеща, че тя и Хатидже крият нещо от него. Под натиска му, Асуде е принудена да разкрие истината за пожара. Разкритието шокира Мурат. Той е бесен, че майка му е крила от него такава важна информация, довела до несправедливо отношение към Назлъ.

Сонгюл лъже полицията. Тя твърди, че Оя е в депресия и не е била на себе си. Само че никой не вярва на думите ѝ и срещу нея има доказателства. Сонгюл е задържана, въпреки че напълно отрича вината си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!