Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 7 - какво ще се случи...

Добави коментар

Назлъ е шокирана, че е осиновена, а Мелек е решена да унищожи любовта на Мурат към Джемре. Вижте какво ще се случи в еп. 7 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Назлъ е шокирана, когато научава, че е осиновена. Халит е принуден да ѝ разкрие истината.

Преди погребението на Джемре, Мурат събира всички в имението и им казва, че Зейнеп не трябва да научава за смъртта на майка си. Той моли всички да пазят тайната за доброто и здравето на Зейнеп.

Мелек се обажда на Айше и иска да се срещне с нея. Тя ѝ казва, че днешният ден е специален за нея, тъй като именно сега започва нов живот за нея. Тя иска да унищожи любовта на Мурат към Джемре и му разкрива, че покойната му съпруга му е изневерила. Мелек е подготвила план и иска Айше да ѝ помогне.

Сонгюл съобщава на Рустем, че Назлъ не е дъщеря на Халит. Тя предлага да организира сватбата на Назлъ и Рустем, след като Назлъ се е възстановила от шока. След като Сонгюл си тръгва, Рустем се обажда на Джамал и му казва, че скоро ще подготви Назлъ за него, както е обещал.

Назлъ решава, че Халит ще си остане баща за нея, независимо от всичко. В края на краищата той никога не я е наранявал, а тя го обича много ...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 14 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 13 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 12 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 11 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 10 - какво ще се случи...