Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 6 - какво ще се случи...

Добави коментар

Мурат се мъчи да се справи с мъката си след смъртта на Джемре.Лекарят настоява Мурат да не казва на Зейнеп за смъртта на майка й до операцията. Вижте какво ще се случи в еп. 6 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мурат се мъчи да се съвземе след смъртта на Джемре, която му е поверила грижите за дъщеря им Зейнеп, преди да почине. Той се притеснява да обясни всичко на Зейнеп, особено предвид предстоящата ѝ операция.

Сонгюл открива, че Назлъ не е биологична дъщеря на Халит. Той ѝ разказва всичко, но я моли да не казва на Назлъ истината. Дъщеря му не трябва да знае, че е осиновена

Мелек вижда възможност да спечели обичта на Мурат сега, когато Джемре е мъртва.

Операцията на Зейнеп е насрочена за след една година. Междувременно Мурат трябва да продължи да се грижи за дъщеря си и да се увери, че тя е предпазена от излишен стрес. Разкритието, че майка ѝ е починала, несъмнено ще й нанесе тежък удар. Лекарят настоява, че е важно Мурат да гарантира, че Зейнеп ще остане в неведение за съдбата на майка си до операцията.

Рустем напомня на Сонгюл, че тя все още не е изпълнила своята част от уговорката им. Тя обяснява, че нещата са се усложнили заради случилото се с Халит. Рустем разбира, че Назлъ не иска да се омъжи за него и се отвращава от него. След като се прибира у дома, Сонгюл не губи време и обсъжда с Халит въпросите за брака на Назлъ. Междувременно Назлъ се бори със собственото си притеснение, че не може да си намери подходяща работа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 14 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 13 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 12 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 11 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 10 - какво ще се случи...