Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 4 и еп. 5 - какво ще се случи...

Добави коментар

Лекарите се опитват да спасят Джемре. Бащата на Назлъ е пребит. Вижте какво ще се случи в еп. 4 и еп. 5 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Назлъ е напълно изненадана, когато открива, че Сонгюл е уредила да я омъжи за Рустем. Бащата на Назлъ се намесва с бърза решителност, като бързо дава ясно да се разбере, че няма да се раздели толкова лесно с дъщеря си. Чувствайки се напълно унизен, Рустем вярва, че Сонгюл е организирала ситуацията нарочно. Той строго я предупреждава, че ако не спази обещанието си, това няма да остане без последствия.

Сонгюл се опитва да убеди Назлъ да се омъжи, настоявайки, че Рустем може да осигури адекватна компенсация на баща ѝ. Но бащата на Назлъ твърдо заявява, че дъщеря му не е стока, която може да се търгува. Той категорично заявява, че лично ще уреди всички дългове, дори това да означава затвор.

Междувременно Мурат получава тревожна новина за тежкия инцидент на Джемре и бърза да отиде в болницата. По пътя той набързо информира майка си за ситуацията. Мелек, след като научава за хоспитализацията на Джемре, се страхува от най-лошото, притеснявайки се, че Джемре може да е забелязала присъствието ѝ на мястото на инцидента.

Докато Джемре е подложена на спешна операция, медицинският екип се бори да я спаси. По време на операцията състоянието на Джемре се влошава до степен, в която сърцето ѝ спира за момент. Благодарение на неуморните си усилия медицинският екип успешно я съживява, като намалява напрежението в стаята.

Мурат очаква със затаен дъх новините на лекаря. Лекар се появи, за да съобщи новината за стабилизираното състояние на Джемре. Радостта се разнася из цялата чакалня, но сред празненството поведението на Мелек остана мрачно и дистанцирано, вътрешният ѝ смут остана скрит за останалите.

Междувременно Назлъ се натъква на баща си в дома на Рустем, окървавен и пребит. Страхувайки се за безопасността му, тя го откара в болницата за спешна медицинска помощ. Усещайки изтощението на Мурат, Мелек го подтиква да се върне у дома и да си почине, като обещава да бди над леглото на Джемре. Тя подчерта значението на присъствието му за Зейнеп, която сега се нуждае от подкрепата му повече от всякога.

След изписването на бащата на Назлъ, болницата им връчва непосилна за тях сметка. Мурат случайно научава за това и иска сам да плати за лечението. Регистраторът съобщава на Назлъ и баща й, че за такива пациенти има отделени средства и сметката им е погасена.

Мелек намира начин да влезе в стаята на Джемре. Тя разкрива дълбочината на своята неприязън към Джемре. Тя храни кипяща омраза към Джемре, обвинявайки я за минало прегрешение, което я е лишило от нещо безценно. Мелек иска тя да умре.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 13 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 12 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 11 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 10 - какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 9 - какво ще се случи...