Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 16 - какво ще се случи...

Добави коментар

Зейнеп се събужда и чудодейно се възстановява благодарение на Назлъ. Вижте какво ще се случи в еп. 16 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Лекарят съобщава на Мурат успокоителни новини, че състоянието на Зейнеп засега е стабилизирано. Въпреки това тя подчертава необходимостта от изключителна предпазливост поради огромния стрес, на който е била подложена Зейнеп. Мурат, изумен от необяснимото въздействие на Назлъ, я сравнява с покойната майка на Зейнеп. Лекарят приписва на Назлъ заслугата за спасяването на живота на Зейнеп и призовава Мурат да ѝ изрази дълбока благодарност.

Всички подозрения са надвиснали над Хатидже. Всички разпитват прислужницата за това коя е Назлъ и защо има такава невероятна прилика с Джемре. Обясненията ѝ не убеждават Асуде и Мелек, които я предупреждават, че ще разберат какво крие.

Прибирайки се вкъщи, Назлъ се натъква на Рустем, който е в безсъзнание и вързан на пода. Халит не може да разбере защо тя се е върнала, опасявайки се, че отново ще я забърка в неприятности. Сонгюл казва на Назлъ да се отърве от Рустем и я обвинява за всичко случило се до момента. Назлъ смята, че трябва да го закарат в болница. Те откриват, че Рустем е женен.

Мурат разкрива, че Синем е казала на Зейнеп, че майка ѝ е мъртва. Той излива гнева си върху Мелек и я държи отговорна за състоянието, в което се намира Зейнеп. Мурат виждаше само едно решение: Мелек и Синем трябва незабавно да напуснат имението. Мелек прибягва до манипулиране на Зейнеп. Тя използва дъщеря си за да убеди Зейнеп баща си те да останат.

Зейнеп разпитва за бащата на Синем, тя се притеснява, спомняйки си внезапното му заминаване, след като твърди, че е зает с работа. Синем никога повече не е виждала баща си. Назлъ, придружена от дезориентирания Рустем, извиква такси, за да го придружи до дома, несъзнателно в сянка по заповед на Мурат.

Мурат търси адреса на Назлъ. Адил се противопоставя на връщането на Назлъ в имението и въпреки въпросите на Мурат отказва да му помогне. Хатидже лъжи, че не знае къде и защо е дошла в имението. Фуркан, убеден, че Хатидже крие нещо, започва да я търси. Той вижда как тя излиза от дома си с Рустем и решава, че двамата имат връзка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

„Скъпа мамо“, еп. 33 - Назлъ спасява Синем от пожар

„Скъпа мамо“, еп. 32 - Ще успее ли злия план на Мелек?