Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 14 - какво ще се случи...

Добави коментар

Зейнеп открива, че майка ѝ е мъртва. Вижте какво ще се случи в еп. 14 на турския сериал "Скъпа мамо”.

След като прочита писмото от предполагаемия любовник на Джемре, Мурат започва да събира всички вещи на съпругата си, за да се отърве от тях. Това обаче не е лесна задача. Спомените го заливат всеки път, когато вземе нещо, принадлежало на жена му. Скоро Мелек открива, че планът ѝ е проработил, и се радва на успеха си. Победата му обаче не му носи очакваното сближаване. Мурат е съсипан и се държи настрана от всички около себе си.

Междувременно Назлъ се укрива с помощта на Хатидже в склада на къщата на Мурат. Скоро Мелек започва да подозира, че Хатидже крие нещо, и казва на Асуде, която веднага иска обяснения от прислужницата, която предотвратява разкриването на Назлъ, като се преструва, че тайната ѝ е, че е запазила дрехите, които Мурат е искал да изхвърли.

Рюстем ядосано нахлува в къщата на Назли, а Сумбул се опитва да го измами, като го уверява, че сватбата все още ще се състои. Халит е непреклонен и отказва да разкрие къде е дъщеря му, която засега остава скрита и в безопасност в имението.

Малката Зейнеп подслушва разговора на Мурат с майка му за Джемре. Тя открива, че майка ѝ е мъртва и че всички са я лъгали. Новината разтърсва момиченцето, което получава нов сърдечен удар. За щастие Назли, която се страхува за живота на баща си, излиза от склада в точния момент, за да я спаси.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

„Скъпа мамо“, еп. 33 - Назлъ спасява Синем от пожар

„Скъпа мамо“, еп. 32 - Ще успее ли злия план на Мелек?